Van egy kolléganőm aki mindig hónap elején megkerdezi, hogy én mennyi fizut kaptam. Miért csinalhatja ezt?
Figyelt kérdés
Ugyanabban a beosztásban dolgozunk amúgy. Ő több ideje van ott mint én. Egy fél évvel. Annyi idős mint én. Miért érdekli mindig, hogy én mennyit kaptam? Tippeket várok, mert már fogalmam sincs... 24L2020. jan. 5. 19:56
1/12 anonim válasza:
Biztos hasonlitgatja magat hozzad vagy a keresetedhez. De ott minden honapban mas a fizetes?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem. Csak volt hogy ő a hónapban kevesebbet kapott vmiert, mint én.
2020. jan. 5. 19:59
4/12 anonim válasza:
Akkor gondolom annak is oka volt. :P
5/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom miért mondom meg.. Most ez nem olyan nagy titok sztem..
2020. jan. 5. 20:01
7/12 A kérdező kommentje:
Mert az olyan mintha kiakarnam faggatni
2020. jan. 5. 20:04
9/12 anonim válasza:
Nem Te vagy a legélesebb kés a fiókban, mi?
10/12 anonim válasza:
én egy ilyen kérdésre biztosan a valós fizetésem 8-10x-esét mondanám. Pukkadjon meg irigységében. :-DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!