Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a baja anyámnak mindennel?

Mi a baja anyámnak mindennel?

Figyelt kérdés

Állandóan de tényleg állandóan bánt. 21 éves vagyok, nem lakok már otthon. Eddig azzal szapult hogy más tizenévesek(!!) már pasiznak, külön élnek, gyerekük van, igazi asszonyok, közben kinéznek vagy 30 évesnek. Lehordott hogy én lassan 21 évesen már 30 leszek, lássam el magam, kit érdekel és hasonlók. Hát el is költöztem otthonról, mert már nem bírtam. Ha annyira azt akarta hogy önálló legyek, hàt mentem is. Azóta magamra mosok, takarítok stb.

Most ez lett a baja, hogy én mi az hogy "asszonykodok", mire fel, ne hogy már èn kimossam a ruháimat, semmit se tudok normálisan megcsinálni, amùgy is szerinte sz*r a mosópor, meg úgy minden ami ebben a háztartásban van. Konkrètan semmi sem jó. Ha hagytam hogy elásson mikor ott laktam az volt a baja, merthogy lassan 30 éves vagyok, ha önellátó vagyok akkor az a baja mert "mi a ge*cié asszonykodnál te". Önmagára egyébként borzasztó igénytelen, mikor átmegyek szüleimhez rendesen látom hogy áll a por a szekrényen, félévente 1x ha felmos, ruhái szanaszét, nem takarít, nem főz... De már semmi sem jó akàrmit csinálok. Sőt, mostmár az se tetszik neki hogy elköltöztem.

2021. aug. 26. 08:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Minek mész oda vagy engeded be? Minden kapcsolatot szüntess meg! Mindent! Ezzel te semmit nem vesztesz, viszont nyugalmat nyersz.
2021. aug. 26. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

Ne menj át hozzá, ne engedd be magadhoz, ne hívd és ne vedd fel neki a telefont. Üzenetet se írj és ne is válaszolj, ha ő ír.

2-3 hónap után sokkal nyugodtabb leszel.

2021. aug. 26. 11:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem hozzá szoktam menni, hanem apuhoz, őt gyakran látogatom. Az üzenetekkel az a baj hogy zsarol vele, mert màr volt olyan hogy tényleg nem vettem fel, erre kaptam én is meg mindenki is az üvöltést hogy "mi a fa*szt csinálnék ha valami történne vele és senkit nem tudok elérni" és emiatt meg késztetést érzek rá hogy mivan ha tényleg baja van..
2021. aug. 26. 16:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha baja van, hívja a mentőket. Telefonálni még tud ezek szerint, csak rossz számot hív.
2021. aug. 26. 16:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd magad zsarolni, azt kapja, amit érdemel. Hol üvölt, telefonban? Hát akkor csapd le. De fel se vedd.
2021. aug. 26. 16:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

14-es nagy igazságot mondott ki!

Mit akarnak az emberek egy rokonuktól, aki mondjuk fél óra múlva tud odaérni, de ha a szomszédban lakna, akkor is: LAIKUS?!

Akinek orvosi segítségre van szüksége, hívjon ügyeletes orvost, mentőt. Mire a rokon odaér, és megállapítja, hogy tényleg mentő kell, addigra késő is lehet!

2021. aug. 26. 20:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne érdekeljen amit mond. Ha beszól arra, hogy nem jól mosol, szólj vissza neki, hogy te legalább mosol, és nem össze-vissza vannak a ruháid. Ha ezek után sem veszi észre magát el lehet intézni egy jólvananyával.

Tényleg addig fog csak a nyakadra járni ameddig hagyod. Ha az előző kettő nem jön be, lehet érdemesebb egy picit erélyesebben beolvasnod neki.

2021. aug. 26. 20:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyátok nem normális. De vajon miért lett ilyen? Ha nem tudsz vele normális megbeszélni semmit sem, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot teljesen.
2021. aug. 27. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!