Apámat ki kéne dobni?
Figyelt kérdés
Múltheten megütte anyut és azóta nem szoltam apuhoz de ma odajott apám sírva és nem mondott semmit ez mit jelent? Apamhoz senki sem szol mióta megütte anyut2021. aug. 25. 20:57
1/15 anonim válasza:
Ők le tudták rendezni? Megbeszélték a dolgot?
Lehet megbánta. Én meghallgatnám, de persze fenntartásokkal kezelném a válaszát.
2/15 anonim válasza:
elkövetett egy hibát, de szerintem ezért nem kéne kidobni, mellesleg ha ezen gondolkozol hogy ki kéne dobjad a saját apád, nem is szereted!!. téged kéne kidobni
3/15 anonim válasza:
Kidobni talán nem kell - úgy tűnik, a sírásával megbánta -, de jó lenne tisztázni, hogy ennyi volt és nem tovább.
4/15 anonim válasza:
Valószínű, hogy megbánta. Persze ez még nem mentség rá, de szerintem ezért még nem kell kidobnod a saját apád..
5/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy ilyen leiras alapjan igencsak egyszerűcskének tunik a tortenet, mondjuk az kimaradt, hogy miert utotte meg, nem mintha barmilyen kontextusban ez elfogadhato lenne, de azert lenyeges informacio. Valahol biztos o is erzi hogy ez nem volt a legjobb cselekedet, de ezt nektek kene leulni megbeszelni ha ebben partner, ha nem mukodik egyutt, akkor meg nincs mit talalgatni...
7/15 qkker1 válasza:
8/15 anonim válasza:
9/15 A kérdező kommentje:
Már ez a 3. Eset hogy megütte
2021. aug. 25. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!