Anyám miért mondja hogy rideg vagyok a barátommal?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátommal. Ha pl. elbúcsúzunk akkor állapotban a barátom kezdi a csókot ő ölel meg előbb. Amikor búcsúzunk akkor csak szájra puszi van vagy csak ölelés. Anyám folyton azzal jön hogy miért nem csókolózunk ilyenkor. Meg hogy miért mindig a barátom kezdeményez. Egyszer moziba mentünk ( én, tesóm, barátom,anya) kiszáltunk a kocsiból és a barátom megfogta a kezem. Anyám elkezdi hogy miért ő kezdeményez miért nem én. Meg hogy nem is szeretem csak együtt vagyok vele hogy ne legyek egyedül?! Meg az a baja hogy rideg vagyok vele meg hogy ő jobban szeret engem mint én őt. Miért mindig csak szájra puszi van miért nincs rendes csók. Egyszer azt is megkérdezte hogy két év alatt csókolóztunk e már úgy igazán. Már az agyamra megy. Két éve hallgatom tőle a hülyeséget. Hogy tudnám leállítani?2021. aug. 21. 17:38
1/8 anonim válasza:
Semmi köze hozzá,nagyon szimpatikus neki a barátod és kb alá helyezne téged
2/8 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy jó a szerelmi és/vagy a szexuális életetek attól még, hogy nem estek nyilvánosan egymásnak jó nyugati módjára mint szódás a lovának, és azt is mondd meg neki, hogy mindkettőtöknek tökéletes úgy ahogy most van. :D
3/8 anonim válasza:
"Ne aggódj anya, a négy fal között szoktam kezdeményezni ;)"
(amúgy meg rohadtul semmi köze hozzá..)
4/8 anonim válasza:
Még ilyet, miket figyel az anyud.Mégis miért marnátok egymást õ elõtte, csak nem gerjedni akar, vagy megnézni, hogyan csókolózol?!
5/8 anonim válasza:
Jó, oké, semmi köze hozzá, de azért rátapintott az igazságra.
6/8 Sajtadó válasza:
Hallgasd meg anyud tanácsát, sokkal rutinosabb mint te és kívülről jobban is lát titeket.
7/8 anonim válasza:
en se csokoloznek a baratommal anyam elott
8/8 anonim válasza:
Kérdezz rá, miért mondja pontosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!