Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, akik előtt az lmbt+...

Szülők, akik előtt az lmbt+ gyermekük coming outolt, ti?

Figyelt kérdés
szavazás
2021. aug. 21. 10:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Kisebbik lányom biszexuális, elmesélte hogy egyik barátnőjével rövid ideig szerelmi viszonya volt. Különösebben nem lepődtem meg, én sem vagyok 100% "heteró". Mit kell ezen ennyit rugózni?

Most komolyan ettől leszünk jó vagy rossz emberek, hogy kihez vonzódunk?

2022. ápr. 20. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Úgy neveltem a gyerekemet, hogy a családban nincs tabutéma, így nem ért váratlanul, mert nem is volt igazi coming out, de kisgyerekkorában láttam a jeleket, hogy nem hetero.
2022. máj. 6. 12:51
 13/15 anonim ***** válasza:
23%

Hiába a propaganda!

A normalitást soha nem fogjátok tudni legyőzni!

A nő = nő, a férfi= férfi. A család= nő+ férfi+ az általuk életre hívott gyermekek.

Ez a természet örök törvénye!

2022. máj. 7. 06:06
 14/15 anonim ***** válasza:
30%

12-es!

Kizárt! Kamu.

2022. máj. 7. 06:07
 15/15 anonim ***** válasza:
70%
13-as, szerintem menj vissza a fára is, mert eredetileg ott éltünk, az a természetes! Atya ég, hogy tudnak még ennyire szűk látókörű emberek létezni... Jah, hogy te magad is elnyomod magadban, hogy nem vagy 100% heteró, így már érthető, nagy a feusztrációd, mert szigorú nevelést kaptál, és ez nem fért bele. Sajnállak. Jah nem, igazából teszek rá.
2022. máj. 7. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!