Ez csak szerintem fura, hogy a szüleim így néztek minket?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 3 hónapja járok egy sráccal. Megbeszéltük hogy a szüleiknek majd egyszerre szeretnénk bemutatni egymást egy közös ebéden vagy vacsorán. Múlt héten szombaton volt egy közös ebéd ahol az én és az ő családja megismerheti egymást. Az ebéd és a további beszélgetés nagyon jól zajlott. A barátoméknál volt. A barátommal amikor csókolózunk akkor ahogy a derekam meg akarja fogni néha véletlenül megfogja a fenekem. Az ebéd után amikor jöttünk haza akkor csókolóztunk és egy pillanatra hozzá ért a fenekemhez de rögtön áthúzta a derekamra. Illetve azért elég sokáig is csókolóztunk ( kb. 30-60 másodperc). Mikor abba hagytuk akkor a szüleim elég furán néztek. De ameddig mentünk haza mindent beszéltünk de erről nem. Most nem tudom miért néztek rám így. Vagy csak fura volt hogy az ő pici lánya így csókolózik? Majdnem egy hét után is ezen gondolkozom.2021. aug. 20. 12:55
11/19 anonim válasza:
Jóég. Nekem eszembe se jutott volna anyám előtt percekig nyalakodni valakivel. Te nem érezted úgy, hogy ez kellemetlen?
12/19 anonim válasza:
Ne smároljatok már társaságban, és ráadásul ennyi ideig. Max egy szájra puszi. A szüleitek előtt bírjátok már ki, hogy nem estek egymásnak.
13/19 anonim válasza:
Lehet, hogy ez neked nem egyértelmű, de a csókolózás a szexualitás része és a hálószobába való. Kb. mintha elkezdené fogdosni a melledet nyilvánosan. Akkor már értenéd, hogy miért néznek rád furán? Bár biztos szar lehet, hogy ilyen Miley Cyrus meg Ariana Grande videóklippeket nőttél fel és azt gondolod, nyilvánosan rázni a segged meg megdugni egymást is normális és nincs ott semmi néznivaló.
14/19 anonim válasza:
Hát kislányom, nagyon gáz, hogy az illemet hírből sem ismered, de a f@szt meg a nyilvános csókolózást igen. És fogalmad sincs miért néztek. 🤦♀️🤦♀️
Társaságban szájrapuszi, rövid!! ölelés, ha kettesben vagytok, akkor csókolózás.
"Az ő pici lánya így csókolózik" Ezen kiégtem. Nem felnőttes volt a viselkedésed, hanem írtó ciki és szegény szüleidet is leégetted.
17/19 anonim válasza:
Gyereket is majd a jelenlétükben csináltok?
Senki más nem kíváncsi a csőrözésetekre.
18/19 anonim válasza:
Valószínűleg csak visszaemlékeztek rá, hogy nekik milyen volt...
19/19 anonim válasza:
Egyetértek a többi válaszolóval. Amúgy a szülőket ennyi idősen 3 hónap járogatás után mi a szentistennyiláért kell bemutatni egymásnak? 😅 Nagyon fura, hogy ebbe egyáltalán belementek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!