Szerintettek öregek a szüleim? Az anya 40 éves az apa 53.
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 15:50
3/9 anonim válasza:
Nem. Csak arra lennének öregek, hogy testvéred szülessen.
4/9 anonim válasza:
Az enyémek 50 és 51. Kicsit sem érzem őket öregnek. :)
5/9 anonim válasza:
Gondolom 20 éves vagy, tehát anyukád 20 volt, apukád 33 amikor születtél, u.h. még ha egy tizessel később jöttél volna sem lettél volna nagyon kései gyerek.
6/9 anonim válasza:
Hogy lennének már öregek? 20 éves vagy, és 40 éves az anyukád! Kifejezetten fiatalok inkább, főleg anyukád. Manapság már nem gyakori, hogy 20 évesen szülnének a nők.
7/9 anonim válasza:
Én 14 vagyok és anyukám 52 apukám pedig 44. Egy osztálytársam velem egy idős és az ő szülei mindketten 50 felett vannak. Az anyukája annyi mint az enyém az apukája pedig még idősebb. Én sosem éreztem ezt hátránynak vagy cikinek. Manapság pedig még csak nem is ritka.
8/9 anonim válasza:
szerintem ugyanígy pár napja már megkérdezted
9/9 anonim válasza:
Ha az enyémek ilyen fiatalok lennének mint a tieid, nem ment volna tönkre az életem. (anyám öregsége miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!