Hogyan fogadtassam el anyámékkal?

20-as!
Egy "homokos" is megnyilvánulhat elfogadhatóan! Ne írj lécci hülyeséget!

kérdező, pontosan miért nem érzed jól magad? Bőrproblémáid vannak?
Ha igen, akkor javaslom, hogy keress fel egy bőrgyógyászt ill járj rendszeresen kozmetikushoz (mindkét helyre mehetsz egyedül, szülők nélkül)
Ha sminkelni akarsz, akkor javaslom, hogy ne a szüleid előtt, és lehetőség szerint alapozóból és sminklemosóból minimum férfiaknak szánt termékekkel.
Emellett vegyél minimum arclemosót, tonikot, szérumot és hidratálót ill egy maszkot (bőrtípusodnak megfelelőeket), hogy a bőröd szép legyen a smink alatt. A kozmetikus segít választani és kialakítani a napi rutinod.
A szüleiddel meg úgy sem tudsz mit kezdeni

Most komolyan.
Nem teljesen mindegy, hogy a bőrproblémáit akarja eltüntetni, vagy esetleg meleg illetve transz? Nem édesmindegy??
Kedves kérdező!
Én meg sem kérdeztem volna őket. Ez nem olyan dolog amibe engedélyt kell kérni.
Szomorú, hogy sok "bzi" szülőnek fontosabb mások véleménye, mint a saját gyereke, a jóléte.
Ha a gyerekem azzal állna elő, hogy, ő márpedig más, vagy hupilila akármi szeretne lenni akkor arra törekednék, hogy támogassam, megértsem.

Akkor ócska szülő vagy és egy hülye. Ennyire egyszerű. Nem mindig az a legjobb egy gyereknek, amit éppen kitalál.

26#
Inkább mint később arra eszméljek, hogy a gyerekem depressziós, idegbeteg roncs, utálja önmagát, engem mert olyan keretek közé akarom beskatujázni amibe ő nem fér bele.. Csak azért mert Te szerinted nem normális..

“ Most komolyan.
Nem teljesen mindegy, hogy a bőrproblémáit akarja eltüntetni, vagy esetleg meleg illetve transz? Nem édesmindegy??”
Nekem mindegy, de ha sminkelni akar, és rossz a bőre csak rontani fog rajta.
Viszont, attól, hogy sminkelni akar, nem meleg vagy transz, hetero pasik is sminkelik magukat
Ugyan nekem még csak egy éves a lányom, de arra szeretnék törekedni, hogy mindig megértsem őt. Nem kell mindenben egyet érteni, de a megértés fontos. És a legfontosabb a gyermekem boldogsága,nem mások véleménye. Kit érdekel, hogy a szomszédok mit gondolnak, ha a fiam sminkelve érzi jól magát.
Nálunk itt a faluban van egy meleg fodrász, ő sminkeli magát, és nagyon jól áll neki. Mindig extravagáns a haja, van sok tetkója is.
Pl a Rammstein énekese és sok rocker fiú, férfi is sminkeli magát, főleg szemceruzát használnak, és nekik is jól áll.

Kérdező, ha azért akarsz sminkelni, mert csúnya a bőröd, arra a bőrgyógyász a megoldás, ahogy ezt többen is írták.
Ha csak dekoratív jelleggel akarsz, akkor vegyél pár olcsóbb darabot azokból amiket használni akarsz, és mindenek előtt próbáld ki otthon. Lányoknál is rettentő, mikor nem tud sminkelni, de azért keni magát és úgy néz ki mint egy bohóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!