Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apumat rajta kaptam, mit tegyek?

Apumat rajta kaptam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A kèrdès kicsit fèlrevezető, nem megcsalás törtènt...

Anyum 8 ève meghalt, hosszú betegsègben, így apummal maradtunk ketten. Nagyon jó apának. Ès nagyon szerette anyut. Amikor szomorú volt valami miatt, akkor elèg volt anyuról kèrdeznem valamit ès mindig mosolyogva mesèlt róla. Ma elmentem otthonról, úgy volt hogy dèlután èrekhaza, viszont nagyon hamar hazaèrtem. Nem szóltam neki, hogy megyek, ès hát egy nővel volt, fèlreèrthetetlen helyzetben. A nőt ismerem viszonylag, apunak munkatársa. Jobbnak láttam inkább kettesben hagyni őket, így most nem vagyok otthon. Ha hazamegyek akkor lehet kínosabb lesz. Engem összessègben nem zavar, furcsa volt a szitu. Gondolkozok, hogy valamivel meg kellene viccelni, csak nem akarom hogy rosszul süljön el. Szerintetek itt most jobb komolynak lenni? Apum mèg mindig a pici lányának tekint (na jó valahol az vagyok) de közben növök fel, komolyodok, ès talán ez most egy jó lehetősèg megmutatni neki, de valahol úgy èrzem hogy egy kis poènnal el lehetne ütni azt a ciki kínosságot...

2021. aug. 17. 10:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

* kialakuló

* hogy

* agglegény

2021. aug. 17. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett?
2021. aug. 17. 13:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Hazamentem, megbeszèltük. Komolyabb beszèlgetès volt. 3 hónapja eggyütt vannak, csak nem tudta hogyan mutassa be.nem volt kínos annyira, elsősorban a nőröl beszèlgettünk. Azèrt egy rosz poènt elsütött a "Akkor szemptemberbe eljösz az esküvönkre?" kèrdèssel, amit fapofával közölt (de ez csak poènból) amit lecsaptam az "akkor 1 èv múlva lesz kistesóm?" mondattal... majd bementem a szobámba... de nem volt vèszes tènyleg, majd valamokr átjön a nő egy "normális" bemutatkozásra is.
2021. aug. 17. 13:56
 14/15 A kérdező kommentje:
jah ès nincs kapcsolatban, ès nem is volt mèg házas
2021. aug. 17. 13:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Felnött emberek...
2021. aug. 17. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!