Hogyan vegyem rá apumat, hogy elköltözzek vele Budapestre? Nagyon nagyon szeretnék ott élni imádom azt a varost és itt nem bírom tovabb.
Így: Apu, ugye Budapestre költözünk válás után? Úgy szeretném...
(Kérdés, anyagilag ez megoldható-e)
Budapesthez pénz kell, mégpedig egy Nyugati keresettel nyugodtan számolhatsz, és így sem lesz egyről a kettőre saját ingatlanotok.
Nem Apádat kell rávenni a hülyeségre, hanem elvégezni a tanulmányaidat, keményen dolgozni(ami 10-ből 5embernek nehezére esik) és önerőből elérni azt amit akarsz.
Én is utálom hogy itt Borsodban cigányokkal kell néha egy villamoson utaznom, mégis kibírom azt a kis időt.
Még nagyon fiatal lehetsz, de idővel majd megérted hogy amit most akarsz az sokszor évtizedes munka eredménye.
Tudod, egy költözés nem csak abból áll, hogy felpakolok és Pesten lepakolok.
Munkahely, lakhatás, stb.
Hát 16 vagyok és hát igazabol megtudjuk engedni, amugy Romániában élek es hát nem szeretem igazán
És apára nagyon nagyon felnézek szoval nemtudom hogy lesz de ha megkerdezem pofon vágni még nem fog azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!