Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apumat rajta kaptam, mit tegyek?

Apumat rajta kaptam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A kèrdès kicsit fèlrevezető, nem megcsalás törtènt...

Anyum 8 ève meghalt, hosszú betegsègben, így apummal maradtunk ketten. Nagyon jó apának. Ès nagyon szerette anyut. Amikor szomorú volt valami miatt, akkor elèg volt anyuról kèrdeznem valamit ès mindig mosolyogva mesèlt róla. Ma elmentem otthonról, úgy volt hogy dèlután èrekhaza, viszont nagyon hamar hazaèrtem. Nem szóltam neki, hogy megyek, ès hát egy nővel volt, fèlreèrthetetlen helyzetben. A nőt ismerem viszonylag, apunak munkatársa. Jobbnak láttam inkább kettesben hagyni őket, így most nem vagyok otthon. Ha hazamegyek akkor lehet kínosabb lesz. Engem összessègben nem zavar, furcsa volt a szitu. Gondolkozok, hogy valamivel meg kellene viccelni, csak nem akarom hogy rosszul süljön el. Szerintetek itt most jobb komolynak lenni? Apum mèg mindig a pici lányának tekint (na jó valahol az vagyok) de közben növök fel, komolyodok, ès talán ez most egy jó lehetősèg megmutatni neki, de valahol úgy èrzem hogy egy kis poènnal el lehetne ütni azt a ciki kínosságot...

2021. aug. 17. 10:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Ők észre vettek téged? Férfi szükséges van a szexre. Meg az ember társas lény, szüksége van társra.
2021. aug. 17. 10:05
 2/15 anonim ***** válasza:
4%
Ha a nő is özvegy akkor szerintem nincs baj ha nem akkor nem a szerelemért csinálták.
2021. aug. 17. 10:08
 3/15 A kérdező kommentje:
igen... elèg hangosan beköszöntem mikor benyitottam, csak mikor lejött a szitu gyors kimentem. Ezzel egyet èrtek hogy szüksège van rá...
2021. aug. 17. 10:11
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ne viccel üsd el. Ha hazamész, akkor mondd el neki, hogy sajnálod, hogy véletlenül megláttad ezt. Mondd neki azt, hogy nagyon szereted őt (gondolom tényleg így érzel), és hogy örülsz annak, hogy újra társra talált (ha tényleg örülsz). És hogy beszéljétek meg őszintén, hogyan legyenek ezek a dolgok, hogy senkinek ne legyen kellemetlen. Pl. ha van apukádnak hálószobája, és ott vannak, akkor azon legyen zár, azt zárják ilyenkor magukra. Vagy meg lehet beszélni, ha valami miatt nem leszel otthon, akkor mondjuk este 6-ig biztos nem érsz haza, ha együtt akarnak lenni, legyenek. És ha valami rendkívüli esemény miatt mégis korábban érnél haza, akkor okvetlen telefonálsz.

Egyébként nagyon szimpatikus, hogy ilyen korrektül állsz hozzá. Az természetes, hogy furcsa volt a helyzet. :-)))

2021. aug. 17. 10:12
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Jobb komolnyak lenni,mint elpoénkodni.

Szóval mindenképp kérdezz rá és tedd azt is hozzá,hogy nincs ezzel semmi baj,csak legyen őszinte.

2021. aug. 17. 10:13
 6/15 A kérdező kommentje:
sztem nincs kapcsolatba... a nőt ezen a tèren nem ismerem, de apum nem hiszem hogy beletapos egy kapcsolatba... Mindig az mondja hogy a másig ember felè tiszteletet kell mutatni, ès az nem nagyon fèrne bele ebbe a fogalomba :)
2021. aug. 17. 10:15
 7/15 A kérdező kommentje:
1 óra múlva haza megyek... majd elválik milesz... amúgy nem zavar hogy valakivel együtt van valakivel.... legalább nem leszagányos vènember 20 macska társaságában :)
2021. aug. 17. 10:20
 8/15 A kérdező kommentje:
* magányos
2021. aug. 17. 10:20
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

Lehet,hogy ez inkább csak félreértés,hisz te ismered legjobban az apádat.

De lehet,hogy pont nem így volt :D,szóval inkább kérdezz rá,ha magától nem akarja elmondani.

2021. aug. 17. 10:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek nem az a kellemetlen hogy apukajanak lett egy uj nem tudom kialskulo kapcsolata vagy csak szexkapcsolata, hanem az hogy tudatlanul latta ezt a ket emberre tartozo dolgot.

Szerintem ezt ne vicceld el. Hazamesz beszeld meg apukaddal hofy minimum hogy szol neked telefonon ha ilyen van egy nappal elotte. Akkor te se kerulsz kellemetlen helyzetbe plane ha nem a szobajaba zart ajtok mogott csinaljak.

Te is ott laksz ergo neki azert nem aglegeny lakasa van. Jogosan szolsz neki hogy szoljon mar a jo eg aldja meg hogy ne hozzon ilyen kellemetlen helyzetbe senki senkit csak mert nem nyitotta ki a szajat es nem szolt hogy ma a partnere nala lesz.

2021. aug. 17. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!