Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám 21...

Normális, hogy anyám 21 èvesen nem enged a barátomhoz?

Figyelt kérdés

Egy ideje együtt vagyok a barátommal, utóbbi hónapokban pedig havi egyszer találkozunk. Anyám sosem szerette, ha nálam tartózkodik a barátom, sőt meg is tiltotta, hogy akárki fiú itt legyen.

Ma is az történt, hogy estefelé szerettem volna elmenni a barátomhoz, miután hajatmosok, de elkezdett visítozni, hogy ma már tusoltam(viszont nem mostam hajat), és elkezdett provokàlni, hogy hova az isten f@szára megyek ilyenkor, meg hogy tán megint ahhoz a nyomorékhoz megyek, és nem jövök haza holnapig? (Igen megtörtént, hogy 21 évesen ott mertem aludni a baràtomnàl, ha már ő kitiltott innen mindenkit.)

Még tavaly is, mikor más valakim volt(20 évesen), gyakran odaszúrt egy olyan megjegyzést, (miután én bejelentettem, hogy másnál alszok), hogy az ő korukba az ilyesmi nem volt megengedve, szokjak le arról, hogy másnàl alszok stb. Ja meg gyakran megkérdezi, hogy “másnak az anyja így eltűri, hogy ott vagyok nàluk??” Viszont ő 21 èvesen már házasodott apàmmal meg terhes volt, most meg játsza az eszèt, meg hazudozik összevissza hogy mennyi minden nem volt megengedve, meg nem lettem megnevelve. Amikor felidegesít, és az orra alá dörgölöm, hogy ő miket csinàlt 21 èvesen, akkor csak “háát háát-ozik” majd beszólja, hogy de az ő idejèben nem voltak mobiltelefonok( aminek egyèbként semmi köze a témához). Azonkívül, hogy elköltözök szeptembertől koliba, mit lehet tenni vele? Vagy miért viselkedik ilyen álszenten?

2021. aug. 16. 23:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%

#17-től #20-nak

Apaként persze meg fogod nézni, hogy ki az és az is biztos, hogy a legjobb választás felé próbálod majd terelni. Csakhogy figyelemmel kell lennünk arra is, hogy neki ki tetszik. Ez az ő élete. Tanácsokat adhatunk neki, de nem várhatjuk el, hogy azt tegye, ami nekünk megfelel, hiába gondoljuk azt, hogy nekünk már tapasztalatunk van benne. Annak kell örülnünk ha boldog, ha pedig nem, akkor is ott kell lennünk mellette és megvígasztalni, de nem azzal, hogy "látod, én megmondtam". Ez bennünk kell, hogy maradjon. Szeretetet adni és jövőt mutatni neki, ami szerint talán úgy fog cselekedni, ahogyan azt szeretnénk. De mindig ő kell, hogy döntsön.

2021. aug. 17. 11:19
 22/26 anonim ***** válasza:
87%
Èn a 20 as vagyok.... igen ezzel èn is így vagyok, de bennem van az az apaság hogy ő 40 èvesen is az èn pici lányom lesz... persze a legjobbat akarunk, ès nèha pofára fog esni.... (sajnos) de ha jó nevelèst kapott akkor mindennel megbírkózik, ès nagyon jól tudja, hogy bár mi van, az ajtó nyitva lesz előtte... Mondjuk nèha szoktam neki mondani, de ezt inkább apró dolgoknál... kicsit ironikusan... mint amikor futkos, szólsz neki, de ő tovább szalad, majd elesik... ès miután ezt mondtad odamèsz, ès segítesz neki.... de èrtem mire gondoltál ès egyet èrtek vele
2021. aug. 17. 11:56
 23/26 anonim ***** válasza:
10%
*az èn megmondtam mondatot szoktam nèha mondani
2021. aug. 17. 11:57
 24/26 anonim ***** válasza:
43%

21 évesen nem hagyják, hogy ott aludj, stb?

Bazz, én 21 évesen szülők megkérdezése, jóváhagyása nélkül kimentem a volt Szovjetunió területére (Oroszország), két hónapra, dolgozni.

"Elmentem az oroszokhoz. Majd jövök!" -ennyi volt az összes közleményem.

2021. aug. 17. 15:36
 25/26 anonim ***** válasza:
86%

Ugye azt tudod, hogy ha fizikailag nem engedne ki a házból (pl bezár) akár rendőrt is hívhatsz rá, s fel is jelentheted?

Amúgy legszívesebben képenb***sznám.

Az "ő korukba" az volt, most nem az van.

Apámék tiniként éjszaka lopták haza a SAJÁT szénájukat, mert a kommunizmusban (Románia) elvettek minden földet az emberektől. Ő hogy-hogy nem csinált olyat? Igazi kis elkényéztetet igyenélő p*csa lehetett, akinek minden meg van engedve... (irónia)

2021. aug. 17. 16:23
 26/26 anonim ***** válasza:
54%
25ös, ja és ezek után költözhetne az aktuális kancsihoz lakni. H meg az kidobja pisloghat a híd alatt
2021. aug. 17. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!