Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám 21...

Normális, hogy anyám 21 èvesen nem enged a barátomhoz?

Figyelt kérdés

Egy ideje együtt vagyok a barátommal, utóbbi hónapokban pedig havi egyszer találkozunk. Anyám sosem szerette, ha nálam tartózkodik a barátom, sőt meg is tiltotta, hogy akárki fiú itt legyen.

Ma is az történt, hogy estefelé szerettem volna elmenni a barátomhoz, miután hajatmosok, de elkezdett visítozni, hogy ma már tusoltam(viszont nem mostam hajat), és elkezdett provokàlni, hogy hova az isten f@szára megyek ilyenkor, meg hogy tán megint ahhoz a nyomorékhoz megyek, és nem jövök haza holnapig? (Igen megtörtént, hogy 21 évesen ott mertem aludni a baràtomnàl, ha már ő kitiltott innen mindenkit.)

Még tavaly is, mikor más valakim volt(20 évesen), gyakran odaszúrt egy olyan megjegyzést, (miután én bejelentettem, hogy másnál alszok), hogy az ő korukba az ilyesmi nem volt megengedve, szokjak le arról, hogy másnàl alszok stb. Ja meg gyakran megkérdezi, hogy “másnak az anyja így eltűri, hogy ott vagyok nàluk??” Viszont ő 21 èvesen már házasodott apàmmal meg terhes volt, most meg játsza az eszèt, meg hazudozik összevissza hogy mennyi minden nem volt megengedve, meg nem lettem megnevelve. Amikor felidegesít, és az orra alá dörgölöm, hogy ő miket csinàlt 21 èvesen, akkor csak “háát háát-ozik” majd beszólja, hogy de az ő idejèben nem voltak mobiltelefonok( aminek egyèbként semmi köze a témához). Azonkívül, hogy elköltözök szeptembertől koliba, mit lehet tenni vele? Vagy miért viselkedik ilyen álszenten?

2021. aug. 16. 23:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Anyád egy sérült lelkű ember, alacsony érzelmi intelligenciával, zéró önismerettel, cserébe rengeteg keserűséggel és frusztrációval. Egy igazi mérgező szülő. Semmit sem lehet tenni vele, kerülj tőle minél messzebb.
2021. aug. 16. 23:50
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Jól sejtem hogy apukád nem veletek lakik? Lehet hogy anyukád irigy rád. Ne foglalkozz vele... Ne hagyd hogy tönkretegye a kapcsolatodat.
2021. aug. 16. 23:53
 3/26 A kérdező kommentje:
Apum külföldön dolgozik, 4 hetente szokott hazajönni 1 hétre. Se azelőtt, se most nincs semmibe beleszólása, anyám dirigál mindig mindenkinek, és apámmal együtt úgy kell táncolnunk, ahogy ő fütyül… Ha netalán véletlen apum itthon van, és tervezek elmenni itthonról, soha nem szól meg semmiért, de anyám minden lépésemet tudni akarja, és visítozik itthon, ha valami nem tetszik neki.
2021. aug. 17. 00:18
 4/26 anonim ***** válasza:
87%
Juj. Elmebeteg, toxic szülő, aki a saját savanyúságságát és frusztráltságát rajtad tölti ki. Valószínűleg baromi irigy arra, hogy izgalmasabb az életed, mint neki. Egyedül annyit tehetsz, hogy gyűjtöd a pénzt a költözésre, aztán vissza se nézel.
2021. aug. 17. 01:12
 5/26 Only a man ***** válasza:
95%
Öm, egyszerűen megfogod magad és kisétálsz az ajtón. Nem zárhatja rád az ajtót. Felnőtt ember vagy. Megfogod magad és elmész. Rendőrrel már rég nem vitethet haza.
2021. aug. 17. 01:12
 6/26 anonim ***** válasza:
81%
Már bocs: de előre szólsz hogy elmész (nem engedélyt kérsz huszonévesen). Anyád jó eséllyel elbaszottnak érti az életét a korai férjhezmenetel-gyerekvállalás miatt, és ezért éli ki rajtad ilyen idióta módon a frusztrációját, csak ez valamiért képtelen normálisan lekommunikálni, vagy nem akarja beismerni hogy hibának érzi, és nem akarja hogy odajuss ahova ő.
2021. aug. 17. 01:43
 7/26 anonim ***** válasza:
65%
4es vaaagy elköltözik és eltartja magát, és akkor oda mehet ahova akar :-D
2021. aug. 17. 05:23
 8/26 anonim ***** válasza:
85%
21 évesen kezdj sajat életet.
2021. aug. 17. 05:32
 9/26 anonim ***** válasza:
22%

Ja, neki ennyi idősen gyereke volt, nem pár havonta másnál csicsikált.

Nem tetszik a rendszer? Hajrá, 21 évesen lehet változtatni.

2021. aug. 17. 06:11
 10/26 anonim ***** válasza:
16%

Nekem is ez jutott eszembe.

Nyilvánvalóan nem normális a kérdező anyjának a hozzáállása, de azért kicsit más az, hogy valaki huszonévesen megházasodik, gyereket vállal, és más az, hogy havonta/évente váltogatja a pasijait, a szobája meg egy átjáróház.

2021. aug. 17. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!