Normális, hogy anyám 21 èvesen nem enged a barátomhoz?
Egy ideje együtt vagyok a barátommal, utóbbi hónapokban pedig havi egyszer találkozunk. Anyám sosem szerette, ha nálam tartózkodik a barátom, sőt meg is tiltotta, hogy akárki fiú itt legyen.
Ma is az történt, hogy estefelé szerettem volna elmenni a barátomhoz, miután hajatmosok, de elkezdett visítozni, hogy ma már tusoltam(viszont nem mostam hajat), és elkezdett provokàlni, hogy hova az isten f@szára megyek ilyenkor, meg hogy tán megint ahhoz a nyomorékhoz megyek, és nem jövök haza holnapig? (Igen megtörtént, hogy 21 évesen ott mertem aludni a baràtomnàl, ha már ő kitiltott innen mindenkit.)
Még tavaly is, mikor más valakim volt(20 évesen), gyakran odaszúrt egy olyan megjegyzést, (miután én bejelentettem, hogy másnál alszok), hogy az ő korukba az ilyesmi nem volt megengedve, szokjak le arról, hogy másnàl alszok stb. Ja meg gyakran megkérdezi, hogy “másnak az anyja így eltűri, hogy ott vagyok nàluk??” Viszont ő 21 èvesen már házasodott apàmmal meg terhes volt, most meg játsza az eszèt, meg hazudozik összevissza hogy mennyi minden nem volt megengedve, meg nem lettem megnevelve. Amikor felidegesít, és az orra alá dörgölöm, hogy ő miket csinàlt 21 èvesen, akkor csak “háát háát-ozik” majd beszólja, hogy de az ő idejèben nem voltak mobiltelefonok( aminek egyèbként semmi köze a témához). Azonkívül, hogy elköltözök szeptembertől koliba, mit lehet tenni vele? Vagy miért viselkedik ilyen álszenten?
A szemedre veti, hogy neveletlen vagy? De hát ő nevelt,nem? Ha nem tetszik neki az eredmény, magát hibáztassa!
Megmondanám neki, hogy 21 évesen nagykorú vagyok, azt csinálok, amit akarok, ezért max. a törvény büntethet, de ő már nem.
Én csak azt mondanám neki, hogy minél jobban tiltja, annál inkább érdekel a dolog és hosszú távon vesztésre áll!
Amúgy meg a feleségem 20 éves volt, mikor megismertem és sokat "aludtunk" együtt, mert távkapcsolat volt, így hetente-két hetente egész hétvégén együtt voltunk. A lányunk most 18 és van pasija, sokszor együtt vannak. Mégis mikor kellene ismerkedni vagy másnál aludni, ha nem most? Anyukádnak fel kellene nőnie a mai világhoz és nem a saját múltjában turkálni, ami már csak történelem és emlék számára.
Uralkodó típusú nő. Hát itt az van hogy vagy kiállsz magadért vagy 60 évesen se mehetsz majd egyedül boltba.
Nagyon nem biztos hogy érdemes leállni veszekedni, de nyilván mond el a te álláspontodat. Tudja -e hogy születik a gyerek? Nem úgy hogy két 60 éves megfelelő tapasztalattal és egzisztenciával sétálgat a parkban szigorúan szülői felügyelet alatt...
Sötét középkor elmúlt és hát te is megszülettél valahogy. Csak a biblia ismer szűznemzést. Neked tetszik a pasi és nem fogsz otthon ülni ha a pasiddal akarsz együtt lenni. Mindegy milyen okból.
Háztartásba beleszólhat ameddig ott laksz, de a magán életedbe nem.
Nem szeretnéd hogy neked válasszanak férjet majd te választasz magadnak, ahhoz viszont kis tapasztalat sem árt.
Választhat hogy ordibál minden egyes alkalommal vagy elfogadja.
Az normális ha együtt laktok hogy tudja kb hol vagy. Ne aggódjon.
Ilyen fenyegetéseket/zsarolásokat kerüld hogy akkor te ezt meg azt csinálod meg úgy ha ő nem... Az ilyen ember haragból dönt és soha nem ismeri el a hibáját még 10 év után sem. Szóval semmi értelme, mert az eredménye nem az lesz mint amit te szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!