Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
5 éves korom óta dobolni akarok de anyám nem megy bele. Mai napig szeretnék de ugyanúgy nem érdekli, bármit mondok.
2021. aug. 16. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ hány éves vagy és ha te engedheted meg magadnak, vagy anyukádnak kéne kifizetnie a tanfolyamokat, felszerelést. Valószínűleg ezért nem érdekli, de ha te állnád akkor miért adsz a véleményére? Csináld amit szeretnél. Nem mindenkit érdekel a zene világa.
2021. aug. 16. 17:26
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Sajnos én is így vagyok itthon, csak a gitározással. Ha teheted kezdj el spórolni és vegyél magadnak saját pénzből egy kezdő felszerelést (akár használtan is). Ha más hangszeren is szívesen játszanál és kevesebb költekezéssel járna, esetleg csináld inkább azt. A neten sok tutorial van már erről is, tehát nem is feltétlen muszáj eljárnod tanárhoz, ami csak plusz pénz.
2021. aug. 16. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
dobolj
2021. aug. 16. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
2 fakanál + egy pár fejtetőre fordított fazék, és kész is a dobfelszerelés.
2021. aug. 16. 18:25
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk a dobolást én sem engedném. Túl hangos.
2021. aug. 16. 18:29
 6/13 Laylah ***** válasza:
90%
Gondolom, az anyagiak mellett az is zavarná, hogy csendben, fülessel nem lehet dobolni, hallgatni meg nem akarja.
2021. aug. 16. 18:32
 7/13 Kecskeember ***** válasza:
65%
Az állatok kategóriában sok olyan kérdés alatti válaszokat találok, hogy ha nincs elég pénzed állatorvosra miért vagy felelőtlen, hogy vett egy állatot. Ebben az esetben is igaz ez. Mi a fenének szültek gyereket oda ahol nincs neki biztosítva az amiről álmodozik, nem teremtik meg azt a környezetet ahol eltudja dönteni mi akar lenni.( Pl: Dobos ). Az állatok aranyosak meg minden, de tartsuk már fontosabbnak egy gyermek fejlődését. Zavaró lehet ha hangos a gyerek én ezt is megértem, de akkor kint doboljon ha kertes házban élnek. Ha esetleg nem akkor doboljon mikor a szülő nincs otthon.
2021. aug. 16. 18:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
És mikor doboljon panelben?
2021. aug. 16. 19:04
 9/13 Kecskeember ***** válasza:
100%
Amikor ....Jó ez fogós kérdés. Úgy megoldhatatlan, ha nem öngyilkos hajlamú szomszédok vannak arrafelé.
2021. aug. 16. 19:06
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

Ez több dologtól is függ. Abba például belegondoltál már Kérdező, hogy nem dobolgathatsz csak úgy a szobádban, mert attól egy idő után mindenkinek szétmenne a feje, ezért ehhez egy külön berendezett, hangszigetelt szoba kell? Mint ahogy minden zenésznek/zenélni szeretőnek.

Plusz, egy jobb minőségű dobfelszerelés sem 2 forint. Gondold ezt át, és ha úgy gondolod, hogy van pénzed rá, akkor valósítsd meg. A szüleidet ne terheld ezekkel a dolgokkal, hiszen te akarod, neked kell megdolgoznod érte.

2021. aug. 16. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!