Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak a 3 éves fiamnak,...

Mit mondjak a 3 éves fiamnak, hogy miért nem jön az apja?

Figyelt kérdés
Külön váltunk, már több hete nem volt láthatáson. Telefont nem veszi fel. Messengeren elolvassa amit írok, de nem reagál. A gyerek minden nap a kapuban áll és várja az apját. Sír mikor elmegy egy autó a ház előtt. Szívem szakad meg. Kér, hogy hívjam fel apát, de hiába hívom. Mit tegyek, hogy segítsek a fiamnak? Ő még nem érti, hogy az apja nem kíváncsi rá, nem szereti.
2021. jún. 6. 17:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Megmondod neki, hogy NINCS, NEM JÖN. Ha újra kérdezi, újra mondod.

Rövid idö alatt megérti.

2021. jún. 6. 17:47
 2/18 anonim ***** válasza:
99%

Az igazat mond neki. Ne azt hogy elhagyta, csak annyit hogy apa nem fog jönni, gyere kicsim menjünk inkább játszótérre, vagy gyere anya mesél neked, nagyon szeretlek. Hogy érezze te nem fogod ott hagyni.

Engem is elhagyott az apám, és fontos volt hogy azt éreztem hogy agya mellettem van. Megnyugtatott. Pár hét alatt rájöttem hogy nem kell várnom.

2021. jún. 6. 17:57
 3/18 anonim ***** válasza:
99%
Az igazat. Apa nem jön. Sajnálom, szörnyű látni a gyerekünk szomorúságát. :(
2021. jún. 6. 18:02
 4/18 anonim ***** válasza:
99%
Csak az igazat. Sokan nem akarnak "gonoszak" lenni vagy a másik ellen hangolni a gyereket, de el kell mondani neki, hogy mi miért van. Testvérem maradt egyedül kisgyerekkel, egy ideig próbálta védeni az apát, hogy amikor előkerül ne legyen gond, de ameddig nem tisztázták, hogy apa miért jön olyan ritkán vagy ha megígéri hogy jön végül mért nem teszi(egy hazug g*ci, a gyereknek nyílván nem így mondta)addig a gyerek csak szenvedett, nem tudta kezelni.
2021. jún. 6. 19:00
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Idovel javul, de sokaig fogja keresni, varni. Oriasi csalodas ez neki, es ha igy all hozza sokaig az exed, orokre elvesziti a gyermeket. 3 eves voltam mikor elvaltak a szuleim, evekig vartam, hogy majd jon anyam ertem... Soha nem jott. Most felnottem, probalkozna... Nem vagyok ra vevo, nem tudom megbocsatani.
2021. jún. 6. 19:11
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Jaj, szegény baba. Jó egy farok az apja. Mi is különváltunk, én fiam öt éves. Gyakran még most is elkap a sírás, hogy nem lehet velem és minden héten élek is a láthatósági jogommal.
2021. jún. 6. 19:21
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Egy igazi férfi az ilyen,más örülne ha találna valakit magának akivel gyereke lehet,ha egyáltalán lehet...szégyen sajnálom a fiad de inkább mond meg neki az igazat.

29f

2021. jún. 6. 19:22
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
:'( ezen nagyon sírtam, szörnyű..nagyon sajnálom,kérdező
2021. jún. 6. 19:23
 9/18 anonim ***** válasza:
93%
Az én apám három gyereket hagyott el..., nem sokkal a háború után, a legnagyobb szarban. Nem is láttuk többet. Aztán 56 ban disszidált.
2021. jún. 6. 19:45
 10/18 anonim ***** válasza:
14%
Mond meg neki az igazat, hogy elüldözted.
2021. jún. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!