Ciki, ha az édesanyámmal megyek kórházi vizsgálatra?
22 éves srác vagyok, nincs jogosítványom, emiatt így mindenképpen busszal kell mennem, mivel édesanyámnak sincs.
Kórházi kivizsgálásom lesz, és megmondom az őszintét, nem szeretek egyedül eljárni ilyen szűrővizsgálatokra, mert túlzottan idegeskedő típus vagyok. Úgy adódik, hogy édesanyámnak aznap pont lenne egy másik elintézni valója a városban, így együtt mennénk.
Ez mennyire elfogadható / ciki 22 évesként?
10, az anya
Nem tudom, hany eves lehetsz, van e gyereked...de vannak 80as !! Anyukak, akik megkerdik a 60 feletti gyerekuket, hogy ettek e rendesen, meg elmagyarazzak, mi hol van, stb.
Csak akkor, ha bemegy veled a vizsgálatra. :)
Egyébként simán jó így, nem fognak arra asszociálni, hogy amiatt vagytok ott együtt, mert annyira félsz. Inkább hogy még utána mentek együtt nagybevásárolni, vagy akárhova.
11.
32 vagyok, van gyerekem de még kiskorú. De az hétszentség, hogy 18 évesen nem fogok helyette intézkedni.
Én 16 évesen egyedül jártam szemészetre mert ugye anya nem olvashatta fel helyettem a visus táblát és a recept a szemüvegre is elég egyértelmű ill. az se anyának kellett hanem az optikusnak.
Sőt a balesetin is osztálytárssal voltam mikor eltörött az ujjam.
Mondjuk más téma hogy sok orvos manapság már nem vizsgálna meg kiskorút szülő nélkül. 😂
De most a váróig amúgy miért nem mindegy?
Be tenyleg ne menjen.
Velem fogorvoshoz jon, amiota elrontottak a fogamat, es igy mar rettegek ott is. Van auto, ilyenkor o vezet. Pedig nem vagyok gyerek, de mit csinaljak, ha szorongok?
Vagy elvitt urologiara (nő vagyok, ha számit), mert vezetmi se tudtam volna a fájdalmaktól.
Vagy a kartoresemkor szintén o vezetett, bekísért akkor mar. Inkabb, mint telonyomkodas egyedul.
Elég nagy baj van veled, ha eü.-ben dolgozol és csak az a két opció létezik számodra, hogy az az ember akivel megy az egyik szülő az élettelen vagy az azt feltételezi az anya, hogy nem bír megbirkózni a feladattal.
Nézd, orvoshoz/vizsgálatokra menni teljesen más dolog, mint elmenni dolgozni vagy ügyeket intézni vagy bármi más. Én például sokat betegeskedtem és az orvosnál akkor érzem jól magam, ha ott van édesanyám is. Ennyi.
Például amikor rákos voltam, akkor mindent édesanyám intézett, olyan voltam mellette, mint egy 14 éves kislány, pedig már 24 voltam, de ez nekünk így volt jó, egyébként teljesen önálló voltam már akkor is, de ez egy teljesen más dolog főleg hogyha szeretetteljes kapcsolat van szülő és gyermek között. Az anya/apa biztonságérzetet nyújt gyerekként is és a későbbiekben is. Ez a szerepük. Ennyi.
19. A daganatos megbetegedés esetén a konzultáció nyilván más kávéház, mint egy anyajegy ellenőrzés vagy fül-orr-gégészeten a fülmosás.
Ezt nem vitatom én sem, de azt sem írtam hogy miért kíséri el az onkológiai konzíliumra a beteget a hozzátartozó. De nem is erről volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!