Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Török származású párommal a...

Török származású párommal a kapcsolatomat a teljes család totálisan ellenzi- eddig. Csak üvöltés szintjen most már tettlegességre akarjak vinni a dolgot-mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés

Kulonosen a batyam rettenetesen agressziv!!!!

Kijelentette hogy mar felberelt 2 embert hogy megverik a sracot ha en nem szakitok vele, mert szerinte nem élhetel vele szabad emberkent, o majd mgtanitja neki h huzzon el a framcba. Mert hogy ez a csaladunknak szegyen. Barki megkerdezi mit csinalok azt kellene mondania h egy torokkel hempergek, mekkora szegyent hozok en rajuk. Koltozzek haza, nem valo nekem a fovaros.

Folyt kov!

Tavoltartadi vegzest akarok kerni a testveremre.

#Kulfoldi pasi #Kulfoldi partner
2021. aug. 14. 01:50
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Akkor megegyszer.

Talalkoztam ezzel a fiuval, akivel egyutt is lakom mar.

A batyamnak ez rettenetesen elviselhetetlen, hogy en miutan vegetert egy korabbi kapcsolatom (amiben joideje boldogtalan voltam, es miutan a fiu elment. En ra 2 hettel talalkoztam a torokkel, akivel minden nap beszelgettunk orakat, munka utan mindig talalkoztunk beszelgettunk nevetgeltunk) hogy mar benne is vagyok egy masikban.

Az nem erdekli hogy a korabbiban en mennyire nem voltam onmagam, es most hogy kilepett az eletembol az a korabbi partner, en nem keresek kozel 3.5 ev utan magamnak olyan kapcsolatot mint az volt, mert nem vágyok ilyenre!!

En ezzel a fiuval meg le sem fekudtem! Legtobb ami tortent hogy lakotarsak vagyunk! Ennyi!

Csak a kontrollmanias batyam ossze vissza kavarja a szart, mert nem tud beletorodni hogy egy nem magyar fiuval toltom az idomet! Mert neki az a tevkepzete hogy ferjet kell fogjak es sajat csaladot alapitsak. Amivel nincs is baj. Az en eletem viszont ugy alakult hogy a hosszu tavu kapcsolataim minden esetben magyar fiukkal volt, es minden esetben a magyar fiu ramunt es mas noket hjkuraszott 2 vagy 3.5 ev utan.

2021. aug. 14. 07:35
 22/43 A kérdező kommentje:

Ezek utan engedtessek meg nekem, hogy semmi kedvem belekezdeni eletreszolo kapcsolatba -marmint ami hazassagba megy, egszeruen nem erzek magamban energiat ehhez, akinek jonnie kell az ugyis jonni fog, most az elet nem ugy alakul ahogy a mesekonyvben. en csak szimplan es egyszeruen jol erzem magam a torok fiu tarsasagaban, vele tudok beszelgetni egyedul, o az aki erdeklodik rolam es felolem. A tobbi baratom akikkel eddig tartottam a kapcsolatot,es beszelgettunk sajnos mindenkinek kisiklott az elete igy vagy ugy, es mar hiaba feszulok bele hogy tartsuk a kapcsolatot, nem tartjak velem a lepest, az egyeni problema megoldasuk a celjuk…

Semmi esetre sem tart ott a kapcsolat hogy nekem vakon kellene ot kovetnem a szulohazajaba, es nem is akarok, raadasul esze agaban sincs hazamenni….amit meg is ertek..

2021. aug. 14. 07:42
 23/43 A kérdező kommentje:
Azert irtam a kerdesbe hogy parom, mert bar nincs koztunk szexualis kapcsolat, mi nagyon jo baratok vagyunk es lakotarsak - mielott meg valaki itt beleir mint az elobb hogy az egesz csalad ellene van kozben meg a batyam szitja csak a tuzet hogy van ez
2021. aug. 14. 07:44
 24/43 anonim ***** válasza:
92%
Miért írsz mindenhobá háromezer írásjelet?
2021. aug. 14. 07:45
 25/43 anonim ***** válasza:
89%
De NEM a párod, te nagyokos, csak együtt éltek. Mit hülyítesz itt mindenkit?
2021. aug. 14. 07:46
 26/43 A kérdező kommentje:

Edesanyamnak az a baja hogy nagyon hamar jott az eletembe ez a kapcsolat az elozo vegeztevel.

Edesapam meg egy mukkot nem szol hogy mi bantja, de sejtem ugyanez, viszont az a teny hogy engem most eletveszelyesen megfenyegetett a batyam, nem fog szemet hunyni

A batyamnak meg az a baja hogy ez a fiu nem magyar, hohy nem tud rola semmit, de mivel torok niztos hogy egy alja mocsok(?!?!) es szakitsak meg vele minden kapcsolatot es mar elo van keszitve minden hogy o veget vessen ennek a baratkozasnak, mert nekem az en koromban mar ferj kell meg gyerek.

2021. aug. 14. 07:48
 27/43 A kérdező kommentje:

Azert irok sok irasjelet mert segit levezetni a feszkot.

A fiuval errol azt beszeltuk hogy minden nagyon gyorsan tortent, csak hirtelen minden egyik pillanatrol a masikra meglett, a talalkozas utan a bekoltozes, azt kell mondanunk hogy ismerkedos fazisban vagyunk

2021. aug. 14. 07:51
 28/43 anonim ***** válasza:
34%

Tehat akkor ellenkezo nemuvel csak ugy erdemes szoba allni ha hazassag gyerekek lesz a vege. Jol ertem utolso?!?!

👉🏻(Nem az "utolso" vagyok, hanem egy teljesen uj valaszolo) .. de igen. Minek jossz ossze olyannal akivel tudod hogy rovidesen vege lesz?

Tehat az embernek baratok, ismerosok, nem szuksegesek…?!?!

👉🏻 csak fiukkal tudsz baratkozni? Hagyjuk mar ezt a hulye dumat. Foleg ha torok csavot akarsz. Akkor elbucsuzhatsz a fiubaratoktol (es igaza lesz. Gondolom neki se lesznek lanybaratai, ha van egy csepp jozan esze...)

2021. aug. 14. 08:06
 29/43 anonim ***** válasza:
87%
Miért van egy olyan érzésem hogy provokál a kedves kérdező..?!+!???!++bocs én is csak feszültséget vezeke le az írásjelekkel..
2021. aug. 14. 08:13
 30/43 A kérdező kommentje:
Sajnos ez komoly dolog. Semmi provokacio.
2021. aug. 14. 08:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!