Anyám hallgatózik utánam, mi tévő legyek?
Szeretném, ha ne hallgatózna utánam. Amikor a gép előtt beszélek haveromékkal játék közben, akkor szokott nagyon gyakran hallgatózni. Legtöbbször játékokról beszélek, így nem érti a szakzsargonok miatt és a ,,hunglish" beszédet sem érti, de néha megemlítek 1-2 magánéleti információt vagy olyan dolgokról beszélgetünk, amiket ő is ért egytől egyig.
Példának okáért: A fürdőszoba és a wc is a szobám mellett van és ő nyitott ajtónál zuhanyzik, nyitott ajtónál kakil. Éppen megemlítettem ekkortájt (zuhanyzáskor) haverjaimnak, hogy megyek állásinterjúra és kesz munkám, meg elmondtam, hogy mennyi lesz a bruttó fizettségem (diákmunka, bruttó 40 ezer forint (nem elírás), tehát emiatt fixen nem fognak hozzánk betörni vagy elvenni előlem a munkát. Törölközés közben hallgatózott és erre akkorát vert az ajtómra, hogy majdnem kidőlt és tiszta torokból üvöltötte, hogy mit kell elugatni mindent, elveszik ezt a kiváló munkát előlem, irigyelni fogják, ez már egy lépésre van, hogy a lakcímünket is elmondom és hogy mikor törhetnek be, stb. Természetesen visszaüvöltöttem neki ilyedtemben, hasonlóan torkom szakadtából, hogy ne hallgatózzon, foglalkozzon a saját életével és amúgy is miért kell hallgatózni. Egyből a pici lakásra fogta, hogy mindent lehet hallani ha akarja, ha nem és így a lakás velejárója, hogy lehallgat mindent tőlem, mert elkerülhetetlen.
Nagyon bánt, hogy hallgatózik. Már többször mondtam neki, hogy ne hallgatózzon, de üres fülekre találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!