Anyám hallgatózik utánam, mi tévő legyek?
Szeretném, ha ne hallgatózna utánam. Amikor a gép előtt beszélek haveromékkal játék közben, akkor szokott nagyon gyakran hallgatózni. Legtöbbször játékokról beszélek, így nem érti a szakzsargonok miatt és a ,,hunglish" beszédet sem érti, de néha megemlítek 1-2 magánéleti információt vagy olyan dolgokról beszélgetünk, amiket ő is ért egytől egyig.
Példának okáért: A fürdőszoba és a wc is a szobám mellett van és ő nyitott ajtónál zuhanyzik, nyitott ajtónál kakil. Éppen megemlítettem ekkortájt (zuhanyzáskor) haverjaimnak, hogy megyek állásinterjúra és kesz munkám, meg elmondtam, hogy mennyi lesz a bruttó fizettségem (diákmunka, bruttó 40 ezer forint (nem elírás), tehát emiatt fixen nem fognak hozzánk betörni vagy elvenni előlem a munkát. Törölközés közben hallgatózott és erre akkorát vert az ajtómra, hogy majdnem kidőlt és tiszta torokból üvöltötte, hogy mit kell elugatni mindent, elveszik ezt a kiváló munkát előlem, irigyelni fogják, ez már egy lépésre van, hogy a lakcímünket is elmondom és hogy mikor törhetnek be, stb. Természetesen visszaüvöltöttem neki ilyedtemben, hasonlóan torkom szakadtából, hogy ne hallgatózzon, foglalkozzon a saját életével és amúgy is miért kell hallgatózni. Egyből a pici lakásra fogta, hogy mindent lehet hallani ha akarja, ha nem és így a lakás velejárója, hogy lehallgat mindent tőlem, mert elkerülhetetlen.
Nagyon bánt, hogy hallgatózik. Már többször mondtam neki, hogy ne hallgatózzon, de üres fülekre találok.
Hány éves vagy?
Anyád tényleg nehéz eset. Te tudod, hogy melyik barátoddal
milyen mélyen beszélheted meg a magánéleti problémáidat.
Anyád nincs képben. Mondd el neki, hogy éppen ellenkezőleg: nem happolják el tőled a 40 ezer Ft-os állásodat, hanem lehet, hogy jobbat találtak,
és hozzásegítenek.
Az durva, hogy nyitott ajtónál végzi a tisztálkodást és a mellékhelyiséget sem zárja. Ez aberráltság.
"foglalkozzon a saját életével"
akkor te mit eszel?
fogadd el,hogy amíg otthon vagy, ilyen lesz az életed.próbálj motivációt találni az életre, és a gép mögött töltött idő helyett keress egy kis extra pénzt,amiből ki tudsz venni egy szobát. ott majd a korgó gyomrod halgathatod. örülj neki inkább,amíg lehet.
tipikus elkényeztetett nyálpic vagy a leírtak alapján.
Fiatal felnőtt vagyok, viszont sajnos csak ilyen meló van most amit eltudok vállalni (romokban az egészségem jelenleg, így többet fizető és fizikai munkát nem tudok vállalni). Nyilván nettó 25-ből havonta nem tudok gyűjteni költözésre, tehát nem tudok elkötlözni rövid időn belül.
Aberráltság, de a melegre fogja, mert panelban szaunává válik minden helyiség másodpercek alatt. Én kibírom, mégha csurom vizesen is jövök ki a wc-ről, de anyám nem bírja, így muszáj nyitott ajtónál végezni a dolgát és muszáj nyitott ajtónál zuhanyoznia.
Semmit nem tudsz tenni, anyadnak valami maniaja van ezzel, gondolom ilyen “lehallgatnak minket” tipusu szemelyiseg.
Majd egyszer elkoltozol, es akkor lesz csak vege.
Mar megint a Gyakoris Család, igaz?
Pici lakás, wc fixáció, balhé...
Fogadjunk ,hogy anyád nő !
35 felett azok kattanak be. Mindig mindenről tudni akarnak. Minden értelmes férfit így elűznek maguk mellől. Majd persze a gyerekeiket is. Ilyen faj. Csodálom ,hogy a sok feminista nem írta,hogy apád tehet mindenről...
utolso
remelem se anyad, se nagymamad, es baratnod sincsen
udv, egy no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!