Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vigasztalhatnám meg a...

Hogy vigasztalhatnám meg a lányomat, ha a barátnői elmentek nélküle nyaralni?

Figyelt kérdés

Úgy volt, hogy hárman mennek együtt, már le volt foglalva egy hónapja a szállás is, most vették volna a repülőjegyet indulás előtt. De az egyik lány kínai vakcinával van beoltva, amit nem fogadnak el, csak PCR tesztet, amit ő nem akart kifizetni még pluszba. Ezért azt az utat lemondták, és megbeszélték, hogy elmennek augusztus végén, vagy szeptember elején itthon valahová.

Erre most mutatja a lányom, hogy a másik két barátnője elment nélküle Tihanyba és Füredre. Mikor írt nekik, hogy neki miért nem szóltak, az volt a válasz, hogy miért kellett volna szólniuk?

Pedig tényleg nagyon jóban vannak/voltak, voltak már nálunk is többször. Ez egyetemi barátság, 2 éve vannak ennyire jóban. Az egyik lánynak a covid óta nincs fent albérlete, ha dolga volt Pesten, vagy csak ment bulizni, mindig a lányomnál aludt. De ilyen 2-3 heteket is akár. Mikor a lányom ott akarta hagyni Budapestet, hogy inkább egy hozzánk közeli egyetemen folytatná, amit tanul, lebeszélték róla, mert hogy milyen rossz lenne nélküle, ők hárman így vannak jóban, ne költözzön el. Most ez is a baja a lányomnak, hogy amúgy utálja Pestet, csak miattuk maradt és hogy így nem is akar szeptemberben visszaköltözni, intézzük el az átjelentkezését és adjuk el a lakást.

Nagyon maga alatt van, és rettenetesen sajnálom, mert ez tényleg így a semmiből jött. Még az utazás napján is videochateltek hárman, majd onnan tudta meg, hogy elutaztak nélküle, hogy elkezdték felpakolgatni a képeket valami oldalra és azt a lányom meglátta.

Mondtam neki, hogyha van kedve, elutazhatnánk ketten valahová, de mondta, hogy azért annyira nem rossz a helyzet, hogy velem utazgasson... De közben meg látom rajta, hogy szomorú.

2021. aug. 13. 16:13
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
29%

Menjetek el oda, ahová eredetileg mentek volna közösen.

Szervezd le neki, legyen meglepetés, családi nyaralás.

Azokat a r*ancokat meg felejtsétek el.

2021. aug. 13. 17:42
 22/54 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ideje lenne felnőni a lánynak.

Utálja Pestet, de oda jelentkezik, ott vetet lakást, amit most eladatna, iskolát váltana, mert bántották...

Persze nem ő intézi, azt írod, intézzük el.

Most is te akarod vigasztalgatni.

Gyerek még.

2021. aug. 13. 18:02
 23/54 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is volt ilyen, mocsok rosszul tud esni, de majd túlteszi magát rajta. Ha bepasizik, úgyse fogja majd érdekelni egy barátnője se.

A lakást én se adnám el még, kiadnám, a bérleti díjból meg fizetnék neki albérletet a kiszemelt városban, ugyanis nem olyan biztos, hogy ott jól fogja magát érezni. Pesten pedig mindig többet lehet kérni ugyanazért a lakásért, mint vidéken.

2021. aug. 13. 18:09
 24/54 anonim ***** válasza:
23%

De nem értem. Le van beszélve a közös nyaralás, az oké, de az, hogy most a két lány elment kettecskén valahova, az miért akkora baj? Vagy én értem félre? Mert úgy értelmezem, hogy nem a közös nyaralásból hagyták ki csak elmentem valahova.

Nekem is voltak olyan barátaim, akik egymással is jóba voltak, mégsem hisztériáztam ha valamikor nem hívtak.

Az viszont, hogy így kihasználják a lányodat a lakás ügyben, tényleg rohadt dolog. Költözzön el, miattuk ne maradjon.

2021. aug. 13. 18:18
 25/54 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyenek nem barátnők
2021. aug. 13. 18:32
 26/54 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a fő infó maradt ki: az aug. végi, szept. eleji nyaralást tervezik még? Mert ha igen, akkor ez csak egy kis külön kirándulás 2 barátnőnek, az előfordul.
2021. aug. 13. 18:34
 27/54 anonim ***** válasza:
86%
24,én úgy vettem ki hogy hárman tervezték a nyaralást de lepattintoták a lányt és ez azért szarul esik bárkinek. hogy inkább ketten mentek nélküle és nem szóltak semmit.
2021. aug. 13. 18:52
 28/54 anonim ***** válasza:
62%

Megbeszélték, hogy aug végén, szept elején mennek közösen.

Most tényleg nem lehet a lányod nélkül programot csinálniuk???

2021. aug. 13. 18:59
 29/54 anonim ***** válasza:
89%
28.megterveztek egy utat hármsaban, négyesben (nem tudom követni) de közben lemondták közben a kettő nélküle ment nyaralni mintha kirekesztenék és ezt nem is közölték vele...szóval az ilyen bárkinek rosszul eshet...és sehol nem írta a kérdező hogy kötelező lett volna őt is hívni csask rosszul esett neki..de persze itt mindig a rosszatt kell látni és hibáztatni..
2021. aug. 13. 19:03
 30/54 anonim ***** válasza:
46%

29, nincs se aug vége, se szept eleje. Nevetséges, hogy addig sehova nem mehet a másik kettő.

Mint egy durcás gyerek, nem adtak csokit, nem a barátaim.

2021. aug. 13. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!