Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiderült a 21 éves fiamról,...

Kiderült a 21 éves fiamról, hogy prostinál járt. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Ez nem normális dolog. Szűrésre nem hajlandó elmenni.
2021. aug. 12. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
61%
Hiába dugnak csak óvszerrel, orálisan is szinte minden el lehet kapni és tovább adni. Elképzelni sem jó, mi minden lehet a szájukban.
2021. aug. 12. 19:44
 22/78 anonim ***** válasza:
99%
De te ezt hogy tudtad meg ? Most komolyan, odament hozzád és elecsetelte hogy “Jujj Anyu képzeld prostinál voltam!” ??🤣🤣
2021. aug. 12. 19:55
 23/78 anonim ***** válasza:
24%

Ezt ő mondta Önnek? Nem lehet hogy van valami konfliktusuk es egy neki fontos dologba bele avatkozott es ezert o igy reflektalt vissza hogy dacbol ezt mondta pedig dehogy?

Felnott férfi a fia egy prosti ovszer nelkul nem is valalja a klienst de nem vagyok szakerto. De neki ez a megelhetese ha elksp valamit akkor onnantol kezdve nincs addig munkaja mig beteg. Nem lenne logikus ha a prostinal nem lett volna ovszer. Gondolom ok csokot se vallalnak be ha nincs a kliensnek szuro papirja.

Es nem logikus hogy egy 21 eves fiatalembernek ne jutna eszebe vedekezni.

2021. aug. 12. 19:55
 24/78 anonim ***** válasza:
67%
Fogadjunk ,hogy nő vagy.
2021. aug. 12. 19:56
 25/78 anonim ***** válasza:
18%

*Felnott ferfi a fia. A prosti ovszer nelkul nem is vallal klienst, de nem vagyok szakerto.

* ha elkap valamit onnantol kezdve nincs addig munkaja

2021. aug. 12. 19:58
 26/78 anonim ***** válasza:
22%

21 szerintem azt ovszerben vallaljak csak es no csok ha a pasi szuretlen.

De mint irtam nem vagyok szskerto de a Pretty Woman-be se vallalt csokot es csak ovszerbe vallalta.

2021. aug. 12. 20:00
 27/78 anonim ***** válasza:
16%
* nem vagyok szakerto
2021. aug. 12. 20:01
 28/78 anonim ***** válasza:
2%

16-os es mi van ha az a szerencsetlen prostit anno tudatlanul szerveztek be jol kereso munka cimen aztan utana mar nem birt kiszallni.

Van egy musical is ami egy ilyen norol szol igazabol nem akart prosti lenni aztan meg nagyon beteg lett de nem olyan betegsege volt hanem tudobaj. Es a foszereplo meg beleszeretett mar nem tudom mi volt a címe. De ezeket a filmeket nem csak fikciokbol alkottak.

2021. aug. 12. 20:04
 29/78 anonim ***** válasza:
90%
Egyebkemt attol is fugg milyen prostinal volt. Ha luxus prosti az bizonyos klienseket nem is valal de szerintem csak dacbol mondta nem volt o prostinal tobb a logikatlan elem.
2021. aug. 12. 20:05
 30/78 anonim ***** válasza:
84%

"Ez nem normális dolog"

Miért nem?

2021. aug. 12. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!