Mást is zavarna ha folyamatosan bejárkálnának hozzá este mikor ott van a barátnője?
Figyelt kérdés
Ma itt alszik a barátnőm, és a szüleim már idegesítően viselkednek. Mindenféle apróság miatt bejárkálnak a szobámba. Apám 10 perce viharzott be, hogy holnap kell-e a kocsi nekem, mert ha nem akkor elviszi. Pedig ezt holnap is megtudta volna kérdezni, és eddig ilyen nem is érdekelte. Anyám meg 2 másodpercenként jön be, hogy szomjasak vagyunk-e, meg hogy csináljon-e valami kaját. Mondtam nekik hogy megoldjuk ha kell valami, menjenek aludni nyugodtan, de mintha a falnak beszélnék. Nem értem. Ilyenkor már rég aludni szoktak, főleg így, hogy holnap dolgoznak. Mit tegyek hogy ezt abbahagyják? 18F2021. aug. 9. 22:02
11/15 anonim válasza:
Amikor itt van a lányom pasija, egyáltalán nem merünk bemenni, még kopogás után sem. Elkerüljük a szobáját nagy ívben. 😅😅😅
13/15 anonim válasza:
Zàrd be az ajtót, vagy menj ki, ès halkan beszèld meg velük, hogy nagyfiú vagy, a lány is nagylány már, szeretnètek kettesben lenni a szobában.
14/15 anonim válasza:
Nekem is hasonloak a szuleim picit, ezert sosem mondom el nekik, hogy ha randizom vagy ilyenek. Kutakodnak, csesztetnek, “mutass mar kepet”, es kinosan viselkednek.
Haza a lanyt vegkepp nem hoznam, anyukamak van egy szokasa, hogy szeret megalazni a barataim elott, szerinte vicces: rendetlen a szobam, kuszkodok a jogsival stb stb. Hogy “bezzeg az xy-mar van jogsija”, bezzeg az xy megy nyaron dolgozni, bezzeg a baryad elsore atment a forgalmi vizsgan, az emberek 30 ora utan szoktak elmenni vizsgazni, de en mar 60-nal jarok (nem ismerek senkit aki ennyi ido utan vizsgazna..), ilyenek..
99%-ban a jogsi.
Kozben heccelnek, hogy nincs baratnom, de igy nem is akarnek..
19/F
15/15 anonim válasza:
Nekem sosem volt zár az ajtómon, viszont volt annyi eszem, hogy amikor ott volt a barátnőm, akkor odahúztam a nehéz íróasztalomat az ajtó elé és senki nem tudott bejönni. (Max csak ha 2 felnőtt nyomta volna az ajtót erősen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!