Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is elég gyakran beszólo...

Másnak is elég gyakran beszólogat, kötözködik, megbántja a saját fiát az apja vagy csak én fogtam ki ilyen apát ?

Figyelt kérdés

Mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy rosszul érezzem magam. Amikor unokatestvéreim vannak nálunk, akkor nekik is úgy beszól, hogy egyből eltűnik a mosoly az arcukról, pedig eléggé ritkán jönnek.

Anyával rendszeresen ordítozik.

2021. aug. 9. 18:33
A kérdező szavazást indított:
Igen, az én apám is eléggé család romboló, hangulat romboló.
Nem, az án apám nagyon jó ember.
35 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik sem, mert apám le se xar. Azt sem tudja szerintem hogy mi van velem pedig 1 városban élünk. Nekem anyám szokott ilyen lenni, mindig beszól mindenkinek, semmi sem jó neki.
2021. aug. 9. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedül...

Nyugodt jó kedv van itthon, amint hazaér gyakorlatilag mindenkit elkap az "inkább kössetek fel" érzés, mivel valamilyen beszólás sorozattal mindenkit (is) letámad.

Egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni, megszoksz vagy megszöksz érzés. Ő szerencsére anyámmal normális, és kb az a szerencséje.

Szóval kitartást, nem vagy egyedül! :)

2021. aug. 9. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül. Az enyém pont nem ilyen, de sokaké sajnos igen.
2021. aug. 9. 19:17
 4/10 anonim válasza:
100%

Nálunk is ugyanaz a helyzet, mint nálatok, azzal a különbséggel, hogy én lány vagyok. :p

Kitartást! :c

2021. aug. 9. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk apám a legkedvesebb, legnormálisabb. Anyámat ki nem állhatom, örökké cirkuszol(apámmal is, tesómmal is, velem is), vagy túl félt
2021. aug. 9. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak sokan iylen szituban.
2021. aug. 10. 02:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Èn faterom is ilyen. Emlèkszem gyerekkoromban, amint hazajött, mindenki elpucolt a szobájába. Köszöntünk neki illemből, aztán elszivárogtunk, csak ne legyünk szem előtt. Sokkal fesztelenebb volt a hangulat, ha nem volt otthon. Sose tudtuk milyen hangulatban jön haza. Általában mindenki le volt kú*van, mert nem vègeztük el helyette a dolgait, pl a kertben... Ő akart k*rva nagy kertet... Vagy azèrt szidott minket, hogy milyen pocsèk az iskolai teljesítményünk, bezzeg XY gyereke.

Anyámat meg szánalmas nőnek tartom, hogy elviseli mai napig ès amièrt soha nem tett lèpèseket ennek megszüntetèsère. Inkább tv-t nèzett vagy valamivel "kikapcsolta" magát, mert neki úgy volt kènyelmesebb. Egy eltartott, kiszolgáltatott nő lett, mert hagyta magát beleposhadni a rokkantságába. Aztán már arra se vette a fáradságot, hogy legalább elmenjen a faluba dolgozni 6 vagy 4 órára. Legalább lett volna egy kis keresete, emberek közè ment volna. Semmi motivációja nem volt, hogy önállósodjon. Mindig volt valami kifogása.

2021. aug. 10. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyum ilyen… apukam halal nyugodt es kedves, anyukam meg szereti mergezni a levegot, felesleges baxtatasokkal, feszultseg gyartas es folyamaros megsertodes.. nem vitted ki a szemetet?? Jo akkor majd anyad kiviszi, de akkor tobbet ne gyere haza. Ilyenek. Neha elborul az agya
2021. aug. 10. 14:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. aug. 15. 22:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én apám kiköltötözözz AUSZTRÁLIÁBA a másik családja miatt (magyarok, csak oda mentek xd). 9 éve nem láttam, a férfias proramokat, és dologkat, csak ismerösőkkel tudtam bepótolni (ha nem ismerösőkkel vagyok, akkor anyámmal az az egyik legnagyobb kirándulás, hogyha elmegyünk boltozni (fiú létemre sajna)). De anyámra nem haragszok, nem szeretném, hogy miattam legyen mássabb.
2021. aug. 20. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!