Szerintetek miért csinálja ezeket előttem a anyám párja? Azthiszi, hogy majd én is beindulok rá?
Ha kint vagyok az étkezőben előttem taperolja anyám tangás seggét. Meg sokszor tesz rá utalásokat, hogy hogyan megdugta. Na nem szó szerint, de akinek van egy kis esze levágja.
De előttem.
Most felvágni próbál nekem, hogy ő mekkora kan? Mert ezeket lehetne kettesben is intézni. Keveset vagyok otthon. Csak estefelé, sokszor hétvégén máshol vagyok. Miért nem csinálják akkor?
18 éves vagyok.
Fúj!
Undorító
Szerintem nem is szerelmes az anyadba,ha veled is lefeküdne és ezt többször is kinyílvátnítja.
Csak egy kikanosodott f*szkalap,aki csak szexelni akar.
#15, nyugodj már le, ezzel nem a parasztokat akarta rossz szóval illetni, plusz mi az, hogy ők adják az ételt a szánkba? A parasztok jó része magának termel.
Kérdező, egyszer ülj le édesanyáddal beszélgetni erről, mert ettől nem csodálom, hogy felfordul a gyomrod. Vagy a következő ilyen megjegyzésnél állj bele a paliba úgy, hogy ne akarjon többet ilyeneket mondani.
Jézusom ne itt veszekedjetek!
A "paraszt" csak egy szólás, nincs összefüggés közte és a földművelők között.
18-as, az a jelentése, de nem a földművelőket szidjuk ilyenkor.
Régen a parasztok voltak iskolázatlanok, innen eredhet a mondás.
Ez manapság már nem igaz, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Ne pattogj ilyen hülyeségen.
A normális válaszokat, köszi!
Régen meg mindenki iskolázatlan volt. Van aki még most is az.
A közoktatást 1848-ban vezették be. Az már több mint 190 éve volt. Azóta csak az ilyen negatív jelzők tartják életben ezt a legendát hogy a parasztok bunkók és nem tudnak viselkedni.
18-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!