Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
úgy érzem egy hiba vagyok a szüleimnek, állandóan csalódást okozok, ha lehetne rá esély visszacserélnének? vagy vki más gyerekére...anyám ilyen nagyszájú extrovertált és én sokkal csendesebb vagyok és mintha ez mindig zavarná mintha én emiatt rosszabb lennék emberileg, apám meg nem foglalkozik velem, telefonba full boldogan mesélek neki erre leraz, aztán előadja hogy én vagyok a csendes depressziós idiota, úgyse beszélek vele stb, vagy egész este nem szól hozzám se csak bámulja a telefont. Pszichológushoz jártam és természetesen ez is ereztetve volt velem hogy az ugye pénzbe kerül, és bűntudatot keltett bennem amitől egyre szarabb a mentális állapotom. Hogy tudnam ezt elmondani nekik??

2021. aug. 3. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Pont így tudnád nekik elmondani, ahogy leírtad. De miért kell mindenkinek megfelelni? Ha én mindenkibek megfeleltem volna, már egy roncs lennék.
2021. aug. 3. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
11%
Nyilván olyat, amire büszkék lesznek.
2021. aug. 3. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Hány éves vagy
2021. aug. 3. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Elsösorban magadnak felelj meg.
2021. aug. 3. 23:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát én magamnak próbálok megfelelni, elég jó tanuló vagyok és elég jó iskolába járok, mostmár a külsőmmel is megbékéltem, de elég szar ez a folytonos külső nyomás hogy akiknek szeretniük, foglalkozniuk kéne velem nem ezt teszik

16 éves lány vagyok

2021. aug. 4. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!