Amíg a saját dolgaira maga teremti elő a pénzt, addig nem lenne baj, a rezsi meg olyan, hogy hála égnek nem lenne abból gond, hogy msot annyival több áram / víz fogy vagy épp annyival többet kell főzzek-
2021. aug. 3. 00:14
22/61 anonim válasza:
Én 350 ezret keresek, de itthon lakhatok és nem kell fizetnem semmibe. A szüleim jobban kereső alkalmazottak, azt mondták nincs szükségük a pénzre. Így olyan havi 300 ezret, évi bő 3 milliót el tudok tenni már pár éve. Autóm sincs direkt még most, hogy arra se kelljen költeni. Hagy ne mondjam, hogy ez így most elég felbecsülhetetlen az életkezdésem szempontjából. Ezt még valószínűleg 1-2 évig fogom csinálni, akkorra összegyűlik kb 15 millió forint, amivel valamit már lehet kezdeni.
27/F
2021. aug. 3. 01:42
23/61 anonim válasza:
Persze. Én a gyerekemmel életem végéig együtt szeretnék lakni. Közös pénz, stb, az hogy most melyik bankszámláról megy, édesmindegy.
2021. aug. 4. 08:30
24/61 anonim válasza:
Ameddig el nem költözig,amig élünk fiatalab 25-27 éves koráig,ha idösebb gyermek akkor 30-55 éves koráig
2021. aug. 5. 07:27
25/61 anonim válasza:
Szerintem egy fiatalnak fontos elköltöznie az önállósodás szempontjából.
2021. aug. 5. 11:40
26/61 anonim válasza:
25 Szerintem meg nem.
2021. aug. 5. 12:24
27/61 anonim válasza:
Amúgy meg milyen kérdés ez, hogy engedném -e hogy ingyen lakjon otthon? Nem, majd kirúgdosnám a gyerekemet az utcára ha nem fizet, hogy önállósodjon. Tanulja meg a kis szemtelen, hogy milyen a valódi élet😄
2021. aug. 5. 12:27
28/61 anonim válasza:
Biztos egy életképtelen gyerek vagy, aki még 30 évesen is a szüleinél él, és ők tartják el.
2021. aug. 5. 12:45
29/61 anonim válasza:
28 Ezt kinek írtad? Ha nekem, akkor nagyon nem talált😄
2021. aug. 5. 12:48
30/61 anonim válasza:
Érettségi után öt évig laktam otthon, nem adtam haza semmit, de ami kellett megvettem, édesanyám elvittem nyaralni ha úgy volt, fizettem a telefonszámláját, meg ha épp nálam volt pénz akkor azt amit vettünk.
A többit sikerült félrerakni, és kis segítséggel venni egy tehermentes lakást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!