Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyám leszbi?

Mit csináljak ha anyám leszbi?

Figyelt kérdés
Anyám már egy pár éve leszbi és egyutt élek vele meg a barátnőjével a barátnője pár évvel idősebb csak nállam en pedig 20 éves vagyok és fiú. Mindenért én vagyok a hibás minfig velem csináltatnak mindent állandóan veszekszünk és ebből elegem van anyám barátnője is próbál uralkodni felettem mintha ő volna a felnőtt. Anyámat csak az érdekli velem kapcsolatban hogy mennyi penzt hozok haza a munkahelyemről és elköltözni sem bírok mert nem tudok gyűjteni mert allandóan kölcsön kérnek meg fizesd már ki ezt meg azt és így nem tudok gyűjteni. Elegem van belőlük senkihez sem tudok fordulni apámmal nem beszélek nagyszüleimre nem szamithatok nincs senki. Mit csináljak? Mit kellene tennem?
2021. aug. 1. 19:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Ott kéne kezdeni hogy nem kamuzol.
2021. aug. 1. 20:05
 2/15 anonim ***** válasza:
99%
Ilyen van a világon? Állj már a sarkadra, kérd vissza tőlük a pénzt, ne adj nekik többet és költözz el a francba! 20 évesen, már bocsánat de ennél kicsit önállóbbnak kéne lenned. Nem az itt baj, hogy anyukád leszbikus, az az ő dolga, hanem az, ahogyan viselkednek veled és te hagyod.
2021. aug. 1. 20:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Szerinted kiírtam volna ilyesmit ide ha kamuznék? Halálosan komolyan beszélek.
2021. aug. 1. 20:08
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Ahhoz, hogy bérelj egy szobát, nem kell olyan sok pénz. Addig se adj neki kölcsönt, gyűjtsd a kaucióra. A háztartási költségekhez nyilván hozzá kell járulnod, ha ott laksz. A csajának meg szólj vissza. Mi köze mindennek ahhoz, hogy leszbi?
2021. aug. 1. 20:08
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Mennyé' albérletbe
2021. aug. 1. 20:09
 6/15 anonim ***** válasza:
99%

Es hogy jon ide anyad szexualis orientacioja? Mert szerintem sehogy. Az van, hogy 20 eves vagy, te is lathatod, hogy nem szamithatsz senkire, csak magadra, sajnos ezt neked kell megoldanod, ahogy mindent, szokj hozza, ilyen az elet.

Egy szobaberleshez osszehozni az indulotoket nem egy nagy kunszt, gyujtogess, aztan menj.

Abba nem fogsz tudni beleszolni, hogy anyad kivel van egyutt.

2021. aug. 1. 20:09
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
Olyan, mintha lenne két feleséged!:)
2021. aug. 1. 20:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem értem ehhez, hogy jön, hogy anyád leszbi. Vannak szállásos munkahelyek. Oda is el lehet menni, ha ennyire nem tetszik otthon. Csak egy tanács.
2021. aug. 1. 20:57
 9/15 anonim ***** válasza:
37%
Köpd le, aztán költözz el a g*cibe, oszt hagyd ott élje az életét.
2021. aug. 1. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a gondodat. Neked anyáddal meg a nőjével van bajod, nem annaz, hogy kivel szexel. Ennek semmi köze a kérdéshez.
2021. aug. 1. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!