Meghalt a gyermekem, aki soratárs, mikor "tette túl magát" és hogyan?
Figyelt kérdés
Nekem 5 éves kislányom halt meg agydaganatban, 1 évig küzdött angyalom. Van egy másik gyerekem, csak érte élek, ő add nekem erőt a túléléshez. Ez 10 hónapja történt, a házasságom tönkrement, válófélben vagyok. Ki mikor lett jobban, aki hasonló cipőben volt/van? Pláne akinek rákban hunyt el a gyermeke? Mert ezt elfogadni, beletörödni nem lehet. Esetleg ha elmesélnétek a történeteteket, talán segítene. Minden jó szándékú választ köszönök.2021. aug. 1. 16:00
11/12 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyon szr érzés, és hosszú idő lesz, mite elfogadod valahogy, csak kérlek, ne telepedj rá a másik gyerekedre.
Ismerősömnek halt meg a nagyobbik (még jó rég), és onnnantól a kicsi szó szerint sehová nem mehetett, még a szomszédos utcába sem. 18 évesen meg elhúzott az ország másik végén lévő egyetemre inkább.
12/12 anonim válasza:
pszihiáter,spzhihologus segitségét keresed fel.ebszélj rokonnal,kollganővel.részvétem,sajnálom.szülj 1 gyereket,enyhicsél fájdalmadon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!