Ez lehetséges? Vagy várjak 18 éves koromig?
Sziasztok.
8 éves koromban elhunyt apukám (nem önsajnáltatás, csak a történet része) és anyukámnak emiatt egyre jobban ki voltak az idegei, ami persze érthető.
Az idegességét rajtam vezette le, ami odáig fajult, hogy elköltöztem a nagymamámhoz.
Ekkor lehettem kb 13 éves.
Most 16 éves vagyok, mindketten sokat változtunk, anyu nyugodtabb természetű lett.
A kérdés az lenne, hogy hogyan mehetnék esetleg vissza hozzá? Vagy lehetséges egyáltalán?
Persze, nyugodtan visszamehetsz, csak meg kell beszelni.
Bar azt nem irtad, hogy koltoztel at, a gyamugy adott at nagyanyadnak vagy csak atcuccoltal magadtol. De mivel nem irtad, gondolom az utobbi.
Óvatosan. Nehogy visszajöjjenek a "régi szokások".
Töltöttél máér vele egy-egy hétvégét?
Pont nyár van, ideális lenne 1-2 hetet nála tölteni, hogy tuti minden oké-e. Vagy tölts nála a nyár egész hátra lévő részét. Akkor meglátod, hogy tényleg van-e esélye a dolgonak, érdemes-e bele energiát ölni.
Sok sikert!
Persze, hogy visszamehetsz, ha
- anyád sértődés nélkül visszafogad,
- a gyámügy beleegyezik a változásba,
- nagyanyádnak megmagyarázod, hogy nem azért teszed, mert ő rossz volt hozzád.
Én először is kipróbálnék egy ilyen 1-2-3 hetes "nyaralást" nála. 1-1 hétvége már csak azért is nem elég, mert 2-3 napig tudja magát egy idegroncs - manipulatív ember is teljes mértékben álcázni, ám 2-3 hétig már nem, vagy csak kevésbé, annyi idő alatt megcsillan a foga fehérje.
Óvatosan ezzel a "azóta megváltozott" dologgal, sajnos sok ilyen emberrel volt már dolgom.
Gyakorlatilag külső szemlélőként, amíg lényegében csak "vendégként" vagy anyádnál, vagy anyád csak "vendégként" van nálatok, addig abban a pár órában esetleg pár napban azt mutat amit akar.
Remélem tudtam segíteni, üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!