Hogyan vegyem rá anyát, hogy rakjon már fel a szobájára egy ajtót?
Anyámnak nincs ajtaja a szobáján, mert folyamatosan kontroll alatt szeretné tartani az egész lakást. Régebben se nekem, se testvéremnek nem volt ajtaja, de nemrég sikerült felszerelni "ajtó"féleségeket, amiket el lehet húzni balról jobbra, hogy be ne lásson, de nem szigetel hangot és nem zárható, mert nem egy normális ajtó.
Neki is kéne egy ilyen legalább, mert nem tud létezni miattunk a lakásban. Utálja, ha "indok nélkül" járkálunk a házban, mert szerinte a lakás nem arra való, hogy járkáljunk benne, hanem hogy mindenki a saját székében legyen és mindenkinek a gépe előtt kell ülnie otthon. Például kimentem 10 perce a légycsapóért, erre ordít: "Mi a fäszértt kell járkálni ebben a kicseszett lakásban, maradj már a s3ggeden küssba, nem tudok pihenni!!!" (trágásrság szűrő miatt írtam így)
Emellett éjszaka ha sokáig fent van valaki és beszél a szobájában, az behallatszik hozzá és nem tud aludni, mert ugye ezek az "ajtó"félségek nem szigetelnek semmit. Egyszerűen agyvárzást kap, ha lépéshangokat hall, üvöltőüzemmódba vált hogy "Már megint mi van?????!!!!!!" Minden kis zörejre ugrik. De akárcsak ha napközben a WC-re szeretnék menni, egyből elkezd ugatni, hogy ő agyvérzést kap tőlünk.
Ajtót viszont nem szeretne, mert kell neki a felügyelet. Hogyan vezessem rá, hogy nem ártana neki egy ajtó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!