Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá anyát, hogy...

Hogyan vegyem rá anyát, hogy rakjon már fel a szobájára egy ajtót?

Figyelt kérdés

Anyámnak nincs ajtaja a szobáján, mert folyamatosan kontroll alatt szeretné tartani az egész lakást. Régebben se nekem, se testvéremnek nem volt ajtaja, de nemrég sikerült felszerelni "ajtó"féleségeket, amiket el lehet húzni balról jobbra, hogy be ne lásson, de nem szigetel hangot és nem zárható, mert nem egy normális ajtó.

Neki is kéne egy ilyen legalább, mert nem tud létezni miattunk a lakásban. Utálja, ha "indok nélkül" járkálunk a házban, mert szerinte a lakás nem arra való, hogy járkáljunk benne, hanem hogy mindenki a saját székében legyen és mindenkinek a gépe előtt kell ülnie otthon. Például kimentem 10 perce a légycsapóért, erre ordít: "Mi a fäszértt kell járkálni ebben a kicseszett lakásban, maradj már a s3ggeden küssba, nem tudok pihenni!!!" (trágásrság szűrő miatt írtam így)

Emellett éjszaka ha sokáig fent van valaki és beszél a szobájában, az behallatszik hozzá és nem tud aludni, mert ugye ezek az "ajtó"félségek nem szigetelnek semmit. Egyszerűen agyvárzást kap, ha lépéshangokat hall, üvöltőüzemmódba vált hogy "Már megint mi van?????!!!!!!" Minden kis zörejre ugrik. De akárcsak ha napközben a WC-re szeretnék menni, egyből elkezd ugatni, hogy ő agyvérzést kap tőlünk.

Ajtót viszont nem szeretne, mert kell neki a felügyelet. Hogyan vezessem rá, hogy nem ártana neki egy ajtó?

2021. júl. 28. 21:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez már a Laura.
2021. júl. 28. 21:59
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Jah, hogy ez a gyakoris család!

Ifjuságvédelmisnek szólni, felvenni ezeket a jeleneteket, bemutatni, aztán reménykedni, hogy elraknak otthonról Gyivibe. (nem sokkal rosszabb, mint amugy a nálatok lévő helyzet)

2021. júl. 28. 22:01
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

5, most akkor vqn ajtod vagy nincs?

"nem egy normális ajtó."

"úgy kicsapja az ajtót, hogy szívrohamot kapok"

2021. júl. 28. 22:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Ajtóféleségem van, de le is írtam, hogy balról jobbra elhúzható dolog, de nem egy normális ajtó. Ezt szokta izomból kicsapni amikor belép.
2021. júl. 28. 22:07
 15/21 anonim ***** válasza:
93%
Tanuljátok meg közösen a hugoddal József Attila - Mama című versét, és mondjátok fel neki fejből.
2021. júl. 28. 22:10
 16/21 anonim ***** válasza:
97%
Oke, hat szerintem alapbol ruhell titeket, ezert irritalja minden amit csinaltok. Elvaras volt hogy legyen gyereke, de ennek ez az eredmenye. Lepjetek le minel hamarabb.
2021. júl. 28. 22:12
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
Ha gyakoris család lesz video is?
2021. júl. 29. 00:23
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Harmónikaajtónak hívják azt az "ajtóféleséget". Mikor megvettétek, nem olvastad a leírást sem? Ki szerelte fel? Te biztos nem, erre ráteszem az összes pénzem (bár nem agysebészet). 😂
2021. júl. 29. 08:50
 19/21 anonim ***** válasza:
82%
Már van. Reakció videók még elérhetőek. YouTubeon keress rá : Martinvideok
2021. júl. 29. 08:53
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
Bármit feltennék rá, hogy anyádat évek óta nem du...ta meg senki istenesen... Szegény megbolondult ettől az állapottól. :D
2021. júl. 29. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!