Szuleim elmennek nyaralni es apam nem engedi hogy a barátom nálunk aludjon jojjon. Magunkba lennenk, amugy másfel eve egyutt vagyunk aludt mar itt. Ugy hogy nincsenek itthon nem aludhat itt ezt mondta😂 van ilyen? Ti mit mondtok erre? 20 eves vagyok.
"Tartsd el magad" "költözz külön" és társai esetleg kihúznák a fejüket a seggükből és körülnéznének a világban, hogy mennyibe kerül egy lakás vagy akár albérlet manapság? Nagyon könnyű ezt mondani, hogy 20 évesen költözzé' el.
Lehet ti kanokkal meg nőstényekkel álltok össze, de az értelmesebbjének párja van. A kérdező 20 éves, 1,5 éve van kapcsolatban, ismerik a palit a szülei, már aludt is ott, ez a történet nonszensz és nevetséges. Nincs értelmes indok erre, azon kívül, hogy "amíg az én házamban laksz" blablabla. Ők elegánsan elmennek nyaralni, a gyerek meg gubbasszon otthon, véletlenül se érezze jól magát. Szánalmas hozzáállás a szülők és az ezzel egyetértő hozzászólók részéről.
Kérdező a szüleidnek nem fér bele, hogy őrizetlenül ott maradjatok, ezt fogd már fel!
Hiába vergődsz, akkor sem alszik ott a csávó, pont. Nálunk anno még a barátnőim sem jöhettek át napközben sem, mert már ment a balhé, akkor?
Örülök, hogy nem ilyen szülők mellett nőttem fel mint a válaszadók többsége.
Soha nem kan volt a párom, soha nem volt kamera felszerelve, soha nem mondták, hogy ez az én házam és az lesz amit akarok. A szülő házam az mindig az otthonunk volt nem csak a szüleimé. Mindig közös volt. Már 10 éve nem ott élek de akkor is az otthonom. Ha valamit nem engedtek azt mindig értelmesen elmagyaráztàk. És mikor 20 éves voltam akkor még örültek is, hogy a barátom aki ma már a férjem ott alszik, nem egyedül leszek. Borzasztóak ezek a korlátolt, rosszindulatú válaszok. Sajnállak kérdező, hogy neked ilyen szülők jutottak mert ezek gondolom másban is gyepesek. De mindegy, te ne légy ilyen a gyerekeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!