Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyának...? 16L

Hogyan mondjam el anyának...? 16L

Figyelt kérdés
Szóval az a baj, hogy mostanában rosszul éreztem magam, furcsa dolgokat vettem észre magamon. Felpuffadtam kicsit, gyakori hányinger, és a menzeszem is késett, 1 hete .. Nem gondoltam hogy terhes lennék , hisz védekeztem mindig is , de azért csináltattam egy terhességi tesztet, és pozitív lett :S Fogalmam sincs mitévő legyek, még én is teljes sokkban vagyok, anya meg fog ölni ha megtudja. Még csak 16 vagyok, ezért anyának valahogy muszáj megtudnia.. Várni szeretnék egy kicsit, nem most azonnal szeretném elmondani mert még össze kell szednem a gondolataimat.. nagyon félek , segítsetek légyszi, mit csináljak? :(

2021. júl. 28. 19:45
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
96%
Minél hamarabb cselekedni kell, szedd össze a bátorságod. Szaladj le a drogériába még egy tesztért és ha az is pozitív már ma este vagy legkésőbb holnap ülj le anyukáddal beszélni. Aztán irány az orvos.
2021. júl. 28. 19:50
 2/40 anonim ***** válasza:
97%
Mar igyis 1 hete kesik, tehat 5 hetes terhes vagy kb. Nem 2 perc elintezni az abortuszt, ha esetleg ugy dontenel, szoval tessek szolni a szuleidnek. Ideges lesz? Igen, nyilvan, de ez van.
2021. júl. 28. 19:52
 3/40 anonim ***** válasza:
24%
Kamuszaga van a kérdésnek...
2021. júl. 28. 19:53
 4/40 anonim ***** válasza:
88%
3.persze mert minden ilyen kérdés kamu nektek...egyáltalán miért kell kijelenteni miért nem lehet tovább lapozni ha szerinted kamu..ezzel most mit segítesz..
2021. júl. 28. 19:54
 5/40 anonim ***** válasza:
93%
A puffadás és a hányinger ilyen korán még nem jelentkezik. Még egy tesztet csináljál.
2021. júl. 28. 19:55
 6/40 anonim ***** válasza:
92%
Tud róla, hogy élsz szexuális életet? Mivel védekezel? Mert ha tudja, hogy élsz és védekezel, nem egy álszent prűd, akkor megérti. Tisztába kell lennie, hogy sajnos nincs 100%-os védekezés egyikkel sem. Ha nem tudja, akkor is szólnod kell, mert kiskorú vagy és egyedül nem intézhetsz semmit, függetlenül attól, hogy megtartod az embriót vagy sem. Utóbbi esetben, és gondolom 16 évesen ez az opció, nagyon fontos az idő. Szóval bízom benne, hogy anyád megértő és nem egy prűd akármi. Még ma elkell mondanod neki. Hivatalosan 6 hetes terhesnek számítasz kb.
2021. júl. 28. 19:56
 7/40 A kérdező kommentje:

#3 Sajnos nem az.

#2Tudom , el fogom mondani próbálom minél hamarabb, de még nem merem.. :(

2021. júl. 28. 19:57
 8/40 anonim válasza:
80%

Nincs nagyon más választásod.

Ha a digi-digu ment, akkor vállald ezért is a felelősséget! Előbb-utóbb úgyis kiderül. Akkor inkább jobb most. Nincs nagyon más opció.

9/40 anonim ***** válasza:
86%
8.figyu ezzel semmit nem segítesz sőt ha ennyire ellene vagy miért nem lapozol és figyeled ennyire a történéseket itt?
 10/40 A kérdező kommentje:
#7 Nem tud róla :(
2021. júl. 28. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!