Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondják a szüleim...

Miért mondják a szüleim folyton hogy kövér vagyok ha ők is azok ?

Figyelt kérdés

173 cm magas vagyok, 73 kg és 16 éves . Sosem voltam vékony .. a szüleim pedig 100 kg+

Mindig mondják hogy fogyjak le mert indorítóan nézek ki stb .. annyira idegesít , ők mondják nekem miközben ők is kövérek

2021. júl. 28. 15:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
98%
Figyelj, van 73 kg olyan aki tiszta izom, meg olyan is aki tiszta háj. Ha alig látszódik meg rajtad, akkor semmi ok aggodalomra. Van olyan aki ritka csontozatú, valaki sűrűbb. Van olyan is, hogy nehezebb a csontod és lehet könnyebb is. Szóval sokminden befolyásol.
2021. júl. 28. 17:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert általad akarják beteljesíteni magukat.

Az én anyám is mindig túlsúlyos volt. Folyton magyarázta hogy fogyjak le mert nem akarja hogy nekem is olyan rossz legyen mint neki...

2021. júl. 28. 17:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Messze van ez a kövérségtől.
2021. júl. 28. 23:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen eleve nem fogyókúráztatunk senkit, egyébként se, de ez nem fontos... Fejlődő szervezet vagy még (egyébként a halálodig, de most különösen). Rengeteg változáson fogsz keresztülmenni a következő 5-10 évben. A szüleid lelki nyomorultak, ezzel semmit nem lehet kezdeni. Le kell tojni a marhaságaikat...
2021. júl. 29. 10:08
 15/16 anonim ***** válasza:

4.

Zsírt nem lehet izommá alakítani. :)

2021. júl. 30. 12:05
 16/16 anonim válasza:
Pont jól nézhetsz ki!
2021. júl. 31. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!