Mi baja van anyámnak?
Hazajött a nagynéném(apukám felöli) küldöldről, 3 hétre. Kint él. Csak ő jött, a családja nem. Tegnap a napját nálunk töltötte, ugyancsak tegnap reggel kaptam meg a második oltásomat. Tegnap még nem volt semmi bajom.
Nagynénémnek a fia játszik valami számítógépes játékot, tegnap azzal szórakoztunk 2 órát, hogy megmutatta a játékot, hogy honnan töltsem le, és játszottunk is vele.
Ma már lázas vagyok, és fáj a fejem(az oltás mellékhatása). Anyám megkérdezi egymás után 6-szor, hogy jól vagyok-e. Megkértem szépen, hogy ne paranoiázzon, erre meg kiakadt, hogy, menjek nagynénémhez, nagynénémmel is szebben beszélek min vele. Mi baja lehet anyámnak?
Teatralis viselkedes.
Minden baja van, es keresi az ilyen kis szurkalodasi feluleteket. Ha jol sejtem elettarsa sincs, nincs szex (?), sok baratja sincs. Egyedul van tobbnyire, unatkozik.
- meleg van
- a tartós meleg fokozza a stresszt
- alapból ideges a látogató miatt
- valamin felidegesítette magát és amit mondtál neki (hiába normálisan), attól robbant
Nyilván ráordítottál - tiltakozom, feltételezés
Bíró: helytadok
Ahogy a 2-es írta. Lehet váltókor/mentstruálás is hozzátesz (írom ezt nőként).
Lehet féltékeny volt arra, hogy a nagynénéddel szebben beszéltél (ha volt ilyen).
Lehet megbántotta vmivel a nagynénéd... Bármi lehet.
Meg persze a sok mellékhatástól való félelem az oltás miatt. Hagyd hogy kérdezzen, válaszolj neki mindig türelmesen és akkor nem lesz stressz. Ha pedig jobban leszel, köszönd meg azt, hogy aggódott érted és akkor biztos jó kedvű lesz és boldoggá teszed a napját :)
Köszi a választ, utolsó! Már megbeszéltük, azóta ugyanúgy kérdezget, de hagyom.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!