Az idegbeteg anyám mindig talál valamilyen piti okot, hogy ordíthasson. Mit tegyek?
Ne vedd szemelyeskedesnek, szard le amennyire tudod.
Enyem is ilyen, keres valami urugyet hogy ordibalhasson, es 2 perc mulva mar valami teljesen mas hulyesegrol ordibal. Pl miert nem vettem ki abban az adott 30 percben a mosogatogepbol az edenyeket, majd atter a kocsira hogy ez meg az a baj vele, vegul kilukadunk ott hogy hogyan ismerkedjen ebben a "rohadt" vilagban, aztan panaszkodik egy utolsot, hogy a covid vakcinaban disznozsir van.
De ha a szomszed csenget akkor mosolyog, nyugodt es a vilag legjobb anyukaja.
Majd elmegy a baratno, es elkezd karomkodni a gyerekeivel, meg lehulyezni.
Ahogy a gyakorin is csinaljak, az emberek valahogy ki akarjak adni magukbol a felgyulemlett merget, csalodast, szomorusagot. Sajnos a csaladtagok azt hiszik sokszor, hogy mivel kozel all valaki hozzajuk, veluk barhogy barmilyen abúzív vagy szemrehanyo modon lehet viselkedni, mert ugy sem hagyjak el oket.
Na persze ez nem jelenti azt, hogy amit adunk, azt nem kapjuk vissza.
Ahogy látom, itt is élő példa az alma a fájától eset...
Te sem vagy semmivel sem különb...
Mondjuk talán azért nyitotta ki, mert kb fél 10-ig felénk meleg se volt és szellőzni én is kinyitottam.
Attól függ hány éves vagy.
Mit számít, hogy hány éves a kérdező? Se 5, se 20, se 40 éves emberrel nem normális üvöltözni ilyesmi miatt.
Az a baj ez egy ilyen típus. Anyám is ilyen. Minden hülyeségen kiakad, veszekszik, közben hergeli magát, egyre jobban ordít és a végén már köze nincs a "témának" ahhoz, amiből az egész kiindult. Egyik füleden be a másikon ki, nem tudsz mást csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!