Ez milyen viselkedésmód a szülő részéről?
Figyelt kérdés
Ha sokat jár el valahova a felnőtt gyereke programokat szervez,utazik stb.látszik nem tetszik neki.Amikor húztam fel a cipőmet sokszor hallottam,hogy beszél magában félhangosan bent.Most is mondtam utazok jövő héten,nem mond semmit se de látom rajta nem tetszik neki.Mi nem jövünk ki egymással, sablonisan élünk egymás mellett nincs téma,sose nem is volt. Ezt a kapcsolatot úgymond ő alakította ki gyerekkoromban nem figyelt, nem szólt semmit ha mondtam valamit,így megtanultam nem kommunikálni vele.2021. júl. 25. 16:06
1/4 anonim válasza:
Ha felnőtt vagy gondolom nem otthon élsz már, nem kell beengedned az otthonodba, ilyen egyszerű.
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg te vagy neki az egyetlen kapcsolati forrása, félig-meddig tudja csak elfogadni hogy felnőttél. Nem szól bele, de magában azért puffog, legalább annyi megvan neki hogy nem ér vele semmit. Nagy eséllyel tudja hogy elrontotta az egészet veled (nem volt jó szülő), de nem tesztek érte hogy jobb legyen a helyzet.
Nincs érdemi kapcsolat köztetek, nem beszéltek, igazából csak oda jársz aludni/lógni.
4/4 anonim válasza:
Kettesnek teljes mértékig igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!