Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednéd, hogy a 18 éves...

Engednéd, hogy a 18 éves lányod a fiú barátjánál aludjon/a fiú barát aludjon nálatok?

Figyelt kérdés

Csak barátok a sráccal, de akkora a távolság egymás között, hogy három óra az út átszállással, és ugye ez oda vissza hat óra. Ezért érné meg jobban egymásnál aludni. Persze, lehet azzal jönni, hogy elmúlt 18, oda megy, ahová akar, de ez azért nem így megy a gyakorlatban. Hiába 18, ha még középiskolás valaki, és a szülei tartják el.

Egyébként csak iskolai szünetekben aludnának egymásnál, mert év közben ott a koli, olyankor nincsen távolság.

Engednézek ezt az egymásnál alvósdit?

2021. júl. 25. 12:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
96%
Felnőtt, azzal szexel, akivel akar.
2021. júl. 25. 14:27
 22/31 anonim ***** válasza:
47%
Ez milyen szó, mi a jelentése? "Engednézek" 😳
2021. júl. 25. 15:15
 23/31 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom miért nem fogják fel páran h lehet fiú-lány barátság. Nekem tiniként lány volt a legjobb barátom. És heteró vagyok. De valahogy neki jobban megtudtam nyílni, mint a fiú haveroknak. Neki őszinten tudtam aktuális csajaimról panaszkodni (fordítva is így volt), tanácsot kérni. Fiú barátaimnak álltalában semmi értelmes hozzászólásuk nem volt. Ott a "menősködés" ment. Nem lehetett gyengeség jelét mutatni. Ez alatt pl értek egy szakítást (jó 18-19 évesen nem egy hosszú kapcsolatnak lett vége, de engem pl megtudott viselni akkor egy 4-5 hónapos is), na akkor a fiú barátok nem keseregnek egymásnak. Elmondják a csajt mindenféle r*bancnak, meg h úgyis lesz jobb. Egy lány előtt meg nem szégyeltem azt sem ha megkönnyeztem a dolgot. Szal sztem nincs annál szuper mint egy őszinte fiú-lány barátság.
2021. júl. 25. 15:18
 24/31 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem arról szól hogy szexelnek-e, hanem hogy mit tehet egy idegen mikor védtelenül alszik az egész család...
2021. júl. 25. 17:02
 25/31 anonim ***** válasza:
96%
Igen
2021. júl. 25. 21:56
 26/31 anonim ***** válasza:
79%
Minden 100-adik ember pszichopata, azoknak is kb egynegyede csinál hülyeséget, ne paráztassátok már a népet!
2021. júl. 25. 22:02
 27/31 anonim ***** válasza:
94%
simán elengedném. nekem is volt lány barátom és semmi nem volt köztünk
2021. júl. 28. 19:27
 28/31 anonim ***** válasza:
94%
amihy meg ha szexelnek is mi baj van vele?18éves annyi esze csak van hogy védekezzenek
2021. júl. 28. 19:32
 29/31 anonim ***** válasza:
94%

8 évesen is engedném, nem hogy 18 évesen.

Aki engedésben és tiltásban gobdolkodik, az rossz szülő. <- tény

2021. aug. 4. 20:20
 30/31 anonim ***** válasza:
75%

Ja, hát végülis a szülőn csattan az ostor, ha ne adj Isten történik valami a 8 éves gyerekkel, de az tök jó dolog, ha nagyon rossz dolog történik vele! Mondjuk, azért van a gyerek, hogy leszarjuk, ne törődjünk vele. Pont ezért van ennyi tiszteletlen, neveletlen kis hülye tizenéves manapság, mert az ilyen magadfajta szarnak a kölykük fejére! 🤨🤨

2021. aug. 5. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!