Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednéd, hogy a 18 éves...

Engednéd, hogy a 18 éves lányod a fiú barátjánál aludjon/a fiú barát aludjon nálatok?

Figyelt kérdés

Csak barátok a sráccal, de akkora a távolság egymás között, hogy három óra az út átszállással, és ugye ez oda vissza hat óra. Ezért érné meg jobban egymásnál aludni. Persze, lehet azzal jönni, hogy elmúlt 18, oda megy, ahová akar, de ez azért nem így megy a gyakorlatban. Hiába 18, ha még középiskolás valaki, és a szülei tartják el.

Egyébként csak iskolai szünetekben aludnának egymásnál, mert év közben ott a koli, olyankor nincsen távolság.

Engednézek ezt az egymásnál alvósdit?

2021. júl. 25. 12:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
98%
Miért lenne baj ha dugnának? Most komolyan kérdezem.
2021. júl. 25. 13:38
 12/31 anonim ***** válasza:
4%
Nincs fiú-lány barátság!sosem volt,sosem lesz😉
2021. júl. 25. 13:53
 13/31 anonim ***** válasza:
98%

Az ilyen szülőknek 25 éves korig elképzelhetetlen katasztrófa, hogy szexeljen a gyerekük, mert az becstelenség, amit minden áron meg kell akadályozniuk. Aztán 25 éves kor körül meg egyik pillanatról a másikra unokát várnak. Gondolom az első szexből. Vagy szűznemzéssel. Mit tudom én.

Kérdező, ha a szextől félsz, egyet mondok. Ha csak egy délutánra engeded oda a fiút, és bevonulnak a szobába másfél-két órára, megnézni egy filmet, 3 menetet lenyomnak, mire véget ér a Godzilla Kong ellen, és a filmből nem sokra fognak emlékezni. Ha elmennek kirándulni, 10 perc alatt szereznek izgalmas élményeket egy erdőszéli bokor mögött, csak a sliccet kell hozzá lehúzni, meg kicsit letolni a bugyit.

Már ha akarnak egyáltalán dugni. Mert attól, hogy a lányodnak puncija van, a srácnak meg fütyije, rohadtul nem biztos, hogy össze akarják rakni. És ha nem akarják, akkor éjszaka sem fogják, ebben biztos lehetsz. Ne rugózz már ezen. Hadd aludjon ott. Tök mindegy.

2021. júl. 25. 13:55
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

Ha mint szülő kérdezed,borzasztó naiv vagy...

Ha gyerekként,és szerintem ez a valós,igen,engedném,de elvárnám,hogy ne kamuzz,hogy csak a barátod!Hidd el,az őszinteség csodákra képes!

2021. júl. 25. 14:00
 15/31 anonim ***** válasza:
98%
Én azt nem értem, mi volna az indok, ami miatt NEM engedné el valaki? Ha akar férjhez is mehet hozzá, nemhogy ott aludni!
2021. júl. 25. 14:02
 16/31 anonim ***** válasza:
13%
Ma már teljesen mindegy Fiú alhat fiúval, vagy kecskével. Majd nemet váltanak. Láttam tegnap a sok büszke homárt.
2021. júl. 25. 14:09
 17/31 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nincs fiu lany baratsag. Legalabbis a fiu reszerol tuti nem. Max ha meleg.

Ettol fuggetlenul, ha dugni akarnak szerintem ugyis megoldjak nem tudsz beleszolni.

2021. júl. 25. 14:11
 18/31 anonim ***** válasza:
89%
Persze hogy engedném. Így is, úgy is kefélnek. Akkor már normális helyen, normális körülmények között csinálják inkább.
2021. júl. 25. 14:18
 19/31 anonim ***** válasza:
95%
Ha év közben kollégista, akkor úgyis mindegy.
2021. júl. 25. 14:21
 20/31 anonim ***** válasza:
33%
Ha ismerem a srácot, tőlem jöhetne. Ha nem, nem szívesen engednék egy idegent a család nyakára. Ki tudja kiben mi lakik, gyerek is lehet bűnöző...
2021. júl. 25. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!