Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Belenyúlnátok a szüleitek...

Belenyúlnátok a szüleitek irattartójába, ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Nagykorú vagy, de még tanulsz, ezért otthon laksz, még olyan minimum két évig nem tudsz semmiképpen sem elköltözni.

Szükséged lenne egy iratodra, ami nála van, de nem hajlandó odaadni neked, mert szerinte semmi szükséged nincs rá. Egy nap otthon hagyja az irattartót az asztal közepén, te pedig belenézel, hátha ott van az, ami neked kéne. És tényleg benne van az az iratod, ami a tiéd, csak nem hajlandó neked odaadni a szülőd.

Úgy kivenni nem tudod, hogy ne tűnjön fel neki, tehát mire elintézéd az ügyet, amihez kell, észrevenné, tehát nem tudod észrevétlenül visszacsempészni.

Kivennéd-e belőle?

2021. júl. 21. 11:32
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
2%
Azt tudod hogy junior kártyával nem mindent vehetsz meg?
2021. júl. 21. 12:07
 12/42 anonim ***** válasza:
93%
Akkor mindenképpen vedd ki és szard le, hogy mit hisztizik. Komolyan mondom wcre nem akar kísérni és kitörölni a feneked?? Nem is értem, hogy ilyen mérgező szülőnek miért lehet egyáltalán gyereke. Hisztizik, mert fel mersz nőni és nem az ő számlájára menne a pénz, eszem megáll...
2021. júl. 21. 12:08
 13/42 anonim ***** válasza:
92%
Ne legyel full buta kerdezo. Elveszed a kartyad, es vissza se adod neki. Hadd pttogjon, dugd el elole. Viselkedj mar felnottkent, kir erdekel mit mond anyad. Nyisd meg nyugodtan azt a szamlat is.
2021. júl. 21. 12:16
 14/42 anonim ***** válasza:
89%

Gyerekkorom óta nálam van minden. Nem is értem ezt.

Ügyfélkapun keresztül vagy valahol nem lehet kikérni? (Ha nem sikerült elvenned tőle).

2021. júl. 21. 12:16
 15/42 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom, hogy 24 éves korig lehet valakinek junior kártyája. (Legalábbis az OTP-nél) Akkor most a 18 éven felüli, de 24 éven alulira is van ilyen korlátozás? Illetve ha igen, akkor az mit takar?(Jó, most tudom, hogy buta kérdésnek tűnik, na mindegy)

Amúgy csak azért vannak fenntartásaim ezzel az elveszem és elrakom dologgal, mert benne van egy irattartóban, amibe elvileg nem kellene belenéznem. Ha csak úgy simán ki lenne csapva az asztalra, az ami nekem kell, akkor nem lennének ilyen nagy fenntartásaim a dologgal.

2021. júl. 21. 12:19
 16/42 anonim ***** válasza:
92%
Nos, kicsesznék anyámmal, és a szükséges iratokat újból beszerezném. (bemész az adott hivatalba, és közlöd, elvesztetted, kérsz újat, amit majd személyesen akarsz átvenni, ne postán küldjék.
2021. júl. 21. 12:21
 17/42 anonim ***** válasza:
94%
Felnőtt Vagy, nem zárhatja el az irataidat.Természetesen lehet normál bankszámlád is.Gyereked, családod is lehetne.Akkor is Anyucitól kérnéd.Menj be, mo dd, hogy elveszett, kérj újat.Számládat meg kezeld magd.
2021. júl. 21. 12:22
 18/42 anonim ***** válasza:
31%

Neked kell tudni mennyire van szükséged most arra a számlára.

Elkérheted akkor is ha épp dolgozolnál és akkor kell nyitni vagy oda adja vagy nem.

Piszkálódni se akarok,de ha jól sejtem még nincs otthon?

A kérdéd kiírása meg az utolsó válaszod óta már rég megnyitották volna neked.

2021. júl. 21. 12:23
 19/42 anonim ***** válasza:
72%
Úgyse fogsz ott kutakodni, elolvasni minden iratot... Ne gondolkozz ezen sokat. Nagy titok nem lehet abban a tartóban. Azthiszem Jump számlának hívják a 18-24éves korig tartót.
2021. júl. 21. 12:23
 20/42 anonim ***** válasza:
81%
Nagykorú vagy. Menj be az okmányirodába, jelentsd be hogy elveszett. Kiállítanak másikat, addig meg adnak róla egy hivatalos igazolást.
2021. júl. 21. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!