Belenyúlnátok a szüleitek irattartójába, ebben az esetben?
Nagykorú vagy, de még tanulsz, ezért otthon laksz, még olyan minimum két évig nem tudsz semmiképpen sem elköltözni.
Szükséged lenne egy iratodra, ami nála van, de nem hajlandó odaadni neked, mert szerinte semmi szükséged nincs rá. Egy nap otthon hagyja az irattartót az asztal közepén, te pedig belenézel, hátha ott van az, ami neked kéne. És tényleg benne van az az iratod, ami a tiéd, csak nem hajlandó neked odaadni a szülőd.
Úgy kivenni nem tudod, hogy ne tűnjön fel neki, tehát mire elintézéd az ügyet, amihez kell, észrevenné, tehát nem tudod észrevétlenül visszacsempészni.
Kivennéd-e belőle?
Én lehet bemennék az okmányirodába és kérnék egy újat és eltenném.
Bár ez attól függ melyik iratod.
De esélyes, hogy elvenném. Beiratkozáshoz kell valami?
Adókártyáról van szó. Kiskorom óta nála voltak az irataim, aztán csak fokozatosan azt adta oda, ami éppen kellhet. És azt is középiskola elején, mert kolis lettem. Konkrétan abból is vita volt, amikor a saját tb kártyámat elraktam.
Viszont nem látja értelmét, hogy nálam legyen az adókáryta, mondván, hogy az nem kellhet akármikor, én viszont szeretnék bankszámlát nyitni, ahhoz meg kéne, de ő meg nem akarja engedni, mondván, hogy szernte annak csak akkor van értelme, ha rendszeresen dolgozik az ember(nem mintha a junior számlának nem teljesen más féltelei lennének, ami miatt nincs igaza a szüleinek...)... Én meg nem szeretném bizonyos okok miatt, hogy ha diákmunkát vállalok, akkor neki utálják a fizetésem, mert akkor kvázi ő osztaná be nekem, és tőle kéne elkérnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!