Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Él itt valaki a szülei miatt...

Él itt valaki a szülei miatt kettős életet, akinek titkolóznia kell?

Figyelt kérdés
27/l vagyok, és apàm elől kell titkolnom, hogy van egy élettàrsam, azért, mert ő nem bírja feldolgozni, hogy nem vagyok màr gyerek. Hallani se akar róla...
2021. júl. 21. 07:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
78%
Én pl. Ingatlant vettem, amit nem tudnak. 30/s
2021. júl. 21. 14:02
 22/23 anonim ***** válasza:
52%
Bocs, 30/e
2021. júl. 21. 14:03
 23/23 anonim ***** válasza:
82%

Kipróbáltam 1-2 könnyűdrogot, amik nem ártalmasak az egészségemre, de a szüleim ellenzik. Az alkoholfogyasztást bezzeg nem, és dohányoznak is, mert az nyilvánvalóan sokkal egészségesebb.

Na de voltam most nyáron Velencei-tón 2 napot és amikor hazaértem hiányzott a polcom fakkjából 2 különböző illegális dolog is. Viszont ez már egy hete volt és azóta egyszer sem hozták fel, hogy találtak volna ilyesmit és teljesen úgy viselkednek, mintha nem történt volna semmi. (Csak velük élek együtt, szóval más nem vehette ki)

2021. júl. 21. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!