Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Él itt valaki a szülei miatt...

Él itt valaki a szülei miatt kettős életet, akinek titkolóznia kell?

Figyelt kérdés
27/l vagyok, és apàm elől kell titkolnom, hogy van egy élettàrsam, azért, mert ő nem bírja feldolgozni, hogy nem vagyok màr gyerek. Hallani se akar róla...
2021. júl. 21. 07:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Amíg titkolod, addig gyerek vagy. Oda állsz elé, a pároddal, bemutatod neki és annyi. Nem kell itt semmit titkolni.
2021. júl. 21. 07:23
 2/23 anonim ***** válasza:
79%
Talán mert úgy viselkedsz, mint egy gyerek... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. júl. 21. 07:32
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Hallani sem akar arról, hogy a majdnem 30 éves gyerekének párja van, az nem kicsit beteg, ehhez nem kellene asszisztálni. Te meg blemész a játszmába, miért? Tényleg képtelen vagy felnőni kellene tényleg.
2021. júl. 21. 07:35
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

Én valamilyen szinten megértelek, hogy miért csinálod ezt, de szerintem lassan elé kell állnod ezzel az infóval és hagyni, hogy feldolgozza. Nem miatta, magad miatt, meg fogsz könnyebbülni.

Egy picit más, de amikor 23 voltam, apám belekényszerített egy családi eseménybe, amit rühelltem és a mai napig kísért. Na, hát azután én eldöntöttem, hogy soha többé semmi ilyenben nem veszek részt. Eleinte cirkuszolt, aztán beletörődött nagy nehezen. De tényleg nehezen, csak rájött, hogy ha ő nem enyhül, akkor elveszít.

2021. júl. 21. 07:42
 5/23 anonymousreview60 ***** válasza:
84%
Kérdező, nem értem a kérdésedet. Szimplán hülye vagy, az apád még nagyobb. Mi az hogy nem tudja feldolgozni? Odaálltok, bemutatod, oszt kész. Ha ez apád hisztizik stb. akkor otthagyod a p|csába dühöngeni. Ha nem nyugszik le, akkor később elhajtod terápiára. Ha nem megy, akkor apád így járt. Amikor nemzett téged, elfogadta, hogy felnősz. Ha nem fogadta el, akkor neki is fel kell nőni.
2021. júl. 21. 07:52
 6/23 anonim ***** válasza:
20%

A történet fele ismét lemaradt.

Szüleidnél laksz, vagy pároddal? Ha pároddal (és ez volna a normális), akkor mit kell titkolni? Elmondod apukádnak, hogy párod van, aztán ha emiatt nem vagy szívesen látott ember náluk vagy cseszeget, akkor nem tartod vele a kapcsolatot.

Anyukád elől is titkolod? Vagy együtt titkoljátok apukád előtt? Szüleid együtt élnek? Elég beteg családi légkör van nálatok (szüleidnél)!

2021. júl. 21. 08:12
 7/23 anonim ***** válasza:
59%

27/l???

Tényleg gyerek vagy. És 27 évesen nőnek tartottam magam.

2021. júl. 21. 08:23
 8/23 anonim ***** válasza:
29%
8 de szerintem te már 17 évesen is nőnek tartottad magad.
2021. júl. 21. 08:29
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

Azérr 27 évesen ha nem függsz anyagilag a szüleidtől, akkor azért úgy kéne élned az életedet, ahogy az neked jó, nem pedig apád beteg elképzelései alapján. Különben tényleg gyerek vagy még

Vidd haza öt percre a barátodat, apa, ő itt Pisti, a barátom, már régen szerettem volna titeket egymásnak bemutatni, mert mindketten fontosak vagytok nekem. Aztán ha apád tombolni kezd, akkor leléptek.

Amúgy mitől félsz? Hogy eltilt Pistitől, vagy mi?

2021. júl. 21. 08:49
 10/23 anonim ***** válasza:
82%
Mondhatni igen, kettős életem van. Párommal azonos neműek vagyunk, legjobb barátok voltunk és összejözzünk, immár 3 éve és 2 hónapja. Amikor nyilvános helyen vagyunk, vagy családtag közelében, akkor csak haverok vagyunk, amikor végre kettesben vagyunk akkor pedig "házastársak".
2021. júl. 21. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!