Él itt valaki a szülei miatt kettős életet, akinek titkolóznia kell?
Én valamilyen szinten megértelek, hogy miért csinálod ezt, de szerintem lassan elé kell állnod ezzel az infóval és hagyni, hogy feldolgozza. Nem miatta, magad miatt, meg fogsz könnyebbülni.
Egy picit más, de amikor 23 voltam, apám belekényszerített egy családi eseménybe, amit rühelltem és a mai napig kísért. Na, hát azután én eldöntöttem, hogy soha többé semmi ilyenben nem veszek részt. Eleinte cirkuszolt, aztán beletörődött nagy nehezen. De tényleg nehezen, csak rájött, hogy ha ő nem enyhül, akkor elveszít.
A történet fele ismét lemaradt.
Szüleidnél laksz, vagy pároddal? Ha pároddal (és ez volna a normális), akkor mit kell titkolni? Elmondod apukádnak, hogy párod van, aztán ha emiatt nem vagy szívesen látott ember náluk vagy cseszeget, akkor nem tartod vele a kapcsolatot.
Anyukád elől is titkolod? Vagy együtt titkoljátok apukád előtt? Szüleid együtt élnek? Elég beteg családi légkör van nálatok (szüleidnél)!
27/l???
Tényleg gyerek vagy. És 27 évesen nőnek tartottam magam.
Azérr 27 évesen ha nem függsz anyagilag a szüleidtől, akkor azért úgy kéne élned az életedet, ahogy az neked jó, nem pedig apád beteg elképzelései alapján. Különben tényleg gyerek vagy még
Vidd haza öt percre a barátodat, apa, ő itt Pisti, a barátom, már régen szerettem volna titeket egymásnak bemutatni, mert mindketten fontosak vagytok nekem. Aztán ha apád tombolni kezd, akkor leléptek.
Amúgy mitől félsz? Hogy eltilt Pistitől, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!