Van valaki akinél pont így van, mint nálunk? Hogy fogadják a gyerekeitek? Nektek mennyire esik ez rosszul?
Elég rossz kapcsolatom van anyukámmal gyermekkorom óta, soha semmi nem jó amit csinálok, ahogy csinálom, nem tart engem semmire.
El is mondta nem egyszer, hogy mindig a másik testvérem lesz fontosabb, és az ő gyerekeik.
Mostanában sokszor elgondolkozom azon, hogyha hamarosan gyerekeim lesznek nekem is, mert már pár éven belül terveznék, hogy fogják a gyerekeim fogadni, ha megtudják, hogy ők nincsenek nagymama részről szeretve, de az unokatestvérek mindent megkapnak, körül vannak ugrálva.
Van valaki hasonló szituációban, úgy hogy közben már lett családja? Az természetes, hogy egyik barátomat sem fogadta el soha, az összes sz*r alak volt szerinte, valószínűleg emiatt sem fogja velünk tartani a kapcsolatot, hogy a választott sem felel meg neki. Ez lesz az egyik indok, hogy miért csak pár évente találkozunk.
Minek találkoznak egyáltalán pár évente vele? Hogy kicsináljon lelkileg?
Engedd el és szakítsd meg a kapcsolatot.
Nagyon valószínű, hogy eljutunk odáig.
Nagyon sértő dolgokat mond amikor teheti, ha testvérem 10 dolgot elront támogatja, hogy mindent kilehet javítani, előfordul mibdbekivel.
Ha én próbálom jól csinálni, és nem hibázni annyit, akkor is egy semmitérő vagyok a szemében.
Olyanra gondolok, ha csak annyi történik, hogy kicsit sós a leves, többszörösen megjegyzi burkoltan, hogy erre sem vagyok képes...
Nem is értem minek kínzod magad. Kimondta hogy nem szeret, persze fáj. De újra és újra találkozol vele hátha megszeret? Ezt te sem gondolhatod.
Szerintem mondd meg neki hogy most látott utoljára és majd talán a sírjához kimész a temetőbe de mostantól ő neked senkid.
Közel lakok hozzá, okvetlen találkozok vele sajnos. Legjobb lenne idővel majd elköltözni, és teljesen megszakitani vele a kapcsolatot.
Igen ő férfi, jóval idősebb nálam, neki már van gyereke, felesége. Testvérem feleségét annyira szereti, rajong érte, napi szintű a kapcsolatuk, folyton együtt mennek vásárolni vagy ilyen olyan programra.
Sokszor ez is már eszembe jutott, hogy mások ha látják akik ismernek minket, hogy velük olyan kapcsolatban van, hogyha unokarol kikerul egy kép a közösségi hálóra már egyből megy a 2 soros ömlengés, micsoda gyönyörű, tökéletes, nincs szebb nála.
Nálam meg majd azt látják, hogy nagyi tesz rá magasról, nincs az a büszkeség, öröm, csodálat mint a másik unokak vele, valahol ez kicsit bánt azért.
6
Az rola allit ki szegenysegi bizonyitvanyt, nem rolad vagy a leendo gyerkeidrol. Ne legyen kisebbségi komplexusod, anyad pont ezt probalta meg elerni. Xarjal ra magasrol. Unokat egyszer ne vidd hozza. Ne probalj meg kozeledni, ha meg o probal, kuldd el a pitsaba. Akar az utcan is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!