Hogy vegyem rá anyámat hogy kicsit megerőltesse magát és legyen önállóbb?
Mondjuk úgy is hozzá lehetne ehhez állni hogy örülsz neki hogy segítséget kér és szívesen segítesz. Ha engem anyukám megkérne hogy vigyem el bárhova, mert a saját vezetésében nem bízik, nekem érne annyit a biztonsága hogy ezt megtegyem.
Vagy mondjuk elmentek együtt vezetni hogy meg tudj bizonyosodni róla hogy biztonságosan vezet, és akkor már maximum bátorításra van szüksége. Ha meg nem vezet biztonságosan akkor egyrészt tanítsd meg, másrészt pedig örülj neki hogy ezzel ő is tisztában van és inkább megkér téged.
Az ember amikor a saját anyjáról van szó nem biztos hogy feltételhez kellene hogy kösse a segítséget. Se anyukádat, se téged, se az előzményeket, se semmit nem ismerek, de ledöbbenve olvastam az eddigi válaszokat, amelyek mind arról szólnak hogy a saját anyádat hogyan szorítsd keretek közé, meg mit mondjál meg mit ne mondjál, milyen praktikákat alkalmazzál hogy ő békén hagyjon és legközelebb még csak meg se forduljon a fejében hogy segítséged kérjen tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!