Mit tegyek? Tippek, tanácsok?
Mindig is rettegtem attól, hogy az ismerkedés/lányok témaköre szóba kerül. Görcsbe rándul a gyomrom, legszívesebben azonnal eltűnnék. Nagyon nehéz nekem erről beszélni. Nagyon. Barátnőm sosem volt, szerelmes is csak egyszer voltam egy gimis osztálytársamba, akit randira hívtam, de elutasított. Ennek már lassan két éve. Utóbbiról szüleim mit sem sejtenek. Kifogástalan velük a viszonyom, de erről képtelen voltam beszélni. ha összejöttünk volna, azt nyílván elmondtam volna. Másoknak is alig.
Nagyon frusztrál az, ha bárki megkérdezi miért nem volt még stb stb. Viszont tudom, hogy édesapám előbb vagy utóbb biztosan felhozza a dolgot és akkor fogalmam sincs, hogy mit fogok tenni. Ha elmondom a szerelmes sztorit, kiakad, hogy miért nem mondtam el, miért nem kértem tanácsot stb, ha viszont nem árulom el, akkor meg azért tesz fel kérdéseket. Amíg nem lettem szerelmes, addig szinte egyáltalán nem érdekelt ez az egész párkapcsolati téma. Azóta már valamennyire, de elvagyok egyedül is. Ha egyszer lesz párom, akkor sem feltétlenül mesélnék el nagyon sok mindent.
20/F
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat
Kedves utolsó válaszoló, magamtól biztosan nem fogom felhozni a témá, de apa valamikor biztosan rá fog kérdezni és abban az esetben lennék tanácstalan, hogy mit válaszoljak, mondjak. 1-2 haverommal beszéltem erről a témáról, de velük is keveset. Ott is ők kérdeztek és az a kevés válasz is nehezen jött ki a számon. Mindenkinek vannak olyan témái, amikről utál beszélni, nekem messze a lányok/ismerkedés téma a legkényelmetlenebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!