Szociális életem "fejlesztéséhez" szeretnék tanácsokat kérni! (17/F) Hogyan tegyek szert új ismerősökre?
Nehéz tanácsot adni.Én is hasonló kaliber vagyok.Most fejeztem be a gimit.Nekem a drága cuccok jobban mondva 1 500€-s mobil hozta meg a nagyobb népszerűséget.Az osztály menőjének nagyon tetszett.Többször elkérte játszani.(mellesleg hozzá tenném h kellett neki is a telefon,de megvehetné magának hiszen gazdagok a szülei,de inkább az enyémmel szórakozott)Ezután hívtak bulizni,több csaj is lett a közelembe,mindjárt kedvesebben beszéltek velem.Természetesen addig sem szívóztak velem szemtől szembe mert,mikor erre 1X sor került jól megmondtam a magammét nekik.(de a hátammögött kaptam biztos hideget és meleget is )
Mivel a jellemeden nem tudsz változtatni,és ha kilőtted a szórakozó helyeket akkor már maximum te is csak vmi ilyesmivel tudsz felvágni.Márkás cuccok,esetleg majd kocsi(abból is jobb)Meg kell találnod azt a dolgot ami növeli az önbizalmad h ne azt sugározd a környezetednek h rajtad átt lehet gázolni, lehet veled szívózni.Hozzátenném h mire én ezt elértem vége lett a 4-iknek.Fél évem volt élvezkedni.Sajna csajt sem találtam magamnak pedig az nagyon kéne.Az neked is hozna önbizalmat is meg 1 kis "leszarom a többieket"-et.
Kondit ajánlanám nyárra, utánna nagyobb önbizalommal vághatsz bele az ismerkedésbe.Nem a bodybuilderes kigyúrt állatokra gondolok, hogy olyannak kéne lenned, de a kondival valószínüleg nőne az önbizalmad is.
Interneten is ismerkedhetsz korodbeli lányokkal, akikkel összehozod a talit, kezdetnek ez se rossz.
Köszönöm a válaszokat!
Én egy spórolós típus vagyok, meghát elég sok az iskola környékén a kleptomániás, ezért telefonból is csak az ócskábbat viszem suliba.
Kondizni is hívtak már, de még egyszer sem voltam. Csakhát a városban egy konditerem van, az is a volt oszt. társaim törzshelye. Talán majd beszerzek otthonra valami gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!