Milyen olvasmányt ajánlanátok a lelkem fejlesztéséhez?
Figyelt kérdés
Eléggé idiótán sikerült megfogalmaznom a kérdést. Szeretnék olvasni valamit, amitől úgy érezhetem hogy több leszek. Valamit, ami jobban segít megismerni az embertársaimat. Ehhez kérnék segítséget.2012. febr. 13. 16:45
1/10 anonim válasza:
Feldmár András könyveit ajánlom.
3/10 anonim válasza:
"Szeretnék olvasni valamit, amitől úgy érezhetem hogy több leszek."
Minden jó könyv elolvasása fokozza a műveltséged, ebből a szempontból "több leszel".
"Valamit, ami jobban segít megismerni az embertársaimat."
Ahhoz olvass híres, jó regényeket, meg lehet pszichológiai szakirodalmat is. (Feldmár és Quinn papírfedeles bulvár, egyik kategóriába sem esik bele)
4/10 anonim válasza:
Kedves utolsó, olvastál te tőlük bármit is? De főleg Daniel Quinntől?
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Rand nagyobb baromság, mint Feldmár plusz Quinn a négyzeten.
7/10 anonim válasza:
Az, hogy kinek mi jó és nem hadd döntse el aki feltette a kérdést.
Amit én ajánlok:
Hermann Hesse: Sziddhárta
8/10 anonim válasza:
"Hermann Hesse: Sziddhárta"
Plusz egy koéljú-müllerpéter színvonalú ponyva :)))
9/10 anonim válasza:
A többiek bölcsebben teszik, ha privátban írnak szegény kérdezőnek, mert ahogy elnézem ez a húgyagyú csak provokál.
10/10 Napkiraly válasza:
József Attila: Szabad ötletek jegyzéke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!