Hányszor beszélsz a szüleiddel telefonon egy nap / egy héten?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszára lennék kíváncsi akik külön élnek már a szüleiktől. Engem naponta 2-szer hívnak messengeren, reggel és este de van hogy 3-szor. Egyke, és 23 éves nő vagyok egyébként. Szerintetek ez sok vagy még oké? Ti milyen gyakran és milyen formában tartjátok a kapcsolatot a szüleitekkel?2021. júl. 19. 17:51
12/19 anonim válasza:
Heti 1-2 alkalom általában, ha valami "esemény" (intéznivaló, megbeszélnivaló) van akkor sűrűbben, ahányszor szükséges. Kifejezetten jó a viszonyunk amúgy.
13/19 anonim válasza:
Hétvégente jobban, hétköznap általában csak irásban messengeren.
14/19 anonim válasza:
Szinte minden nap beszélek velük messengeren, gyakran telefonon is. 30/F
15/19 anonim válasza:
Minden vasárnap 10-kor hívnak. Ezen kívül csak akkor, ha van valami különleges oka, ami nem várhat.
34/N
16/19 anonim válasza:
Hónapok óta nem beszéltünk.
Néha írok neki, vagy válaszol vagy nem. A hívásra nem reagál. Ez van, már megszoktam.
17/19 anonim válasza:
Hetente 1-2x mivel én egész nap dolgozom.
18/19 anonim válasza:
Minden nap beszélünk telefonon, heti 4-5* találkozunk is.
Az oka pedig az, hogy amíg dolgozom, a szüleim átviszik magukhoz a kutyákat.
Amikor ott is alszanak, aznap nem találkozunk. :)
19/19 anonim válasza:
Amikor véletlenül összefutunk a telepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!